Zwangerschap van week tot week

1e week zwangerschap: 1 week zwangerschapsontwikkeling

Verrassing! Je begint aan de meest wonderbaarlijke, meest opwindende maar uitdagende periode van je leven. U weet waarschijnlijk niet dat u momenteel zwanger bent. Want er is nog niets concreets over je baby. Misschien heb je de mogelijkheid gevoeld om zwanger te zijn. Maar er zijn zoveel vragen die in je hoofd wachten om beantwoord te worden.

2e week zwangerschap: ontwikkeling van 2 weken zwangerschap

Zwangerschap begint met de bevruchting. Het is echter niet mogelijk om precies te weten wanneer de bevruchting heeft plaatsgevonden. Hiervoor moet je je ovulatie dag weten. Afhankelijk van veel factoren is de ovulatie dag van elke vrouw anders. Zelfs voor dezelfde vrouw kunnen we niet zeggen dat ze elke maand op dezelfde dag ovuleren.

3e week zwangerschap: ontwikkeling van 3 weken zwangerschap

Mijn lieve moeder, de 3e week van de zwangerschap is de meest kritieke periode voor mij en voor jou. Raad eens wat er deze week is gebeurd? Een van je eicellen is bevrucht met een kleine zaadcel. Ik ben nog te klein om opgemerkt te worden.

4e week van de zwangerschap: ontwikkeling van de 4 weken zwangerschap

Mama, hoewel je me nog niet kent, ben ik nu een “zygote” van 32 cellen. In een van je eierstokken bereikte ik de plaats waar ik zal blijven tot het einde van mijn reis, die begon met de fusie van één cel van mijn vader en jou, namelijk je baarmoeder. Met jouw toestemming moet ik dit nu zelf een beetje herschikken.

5e week van de zwangerschap: 5 weken zwangerschapsontwikkeling

Het is misschien niet lang geleden dat je erachter kwam (of je weet het nog steeds niet) dat je zwanger bent, maar ik heb een lange weg afgelegd. Vanaf deze week kun je gerust zeggen dat je 1 maand zwanger bent. Zelfs jij verwart misschien zwangerschapssymptomen met de premenstruele symptomen die je elke maand ervaart. Maar jij en ik hebben al 1 maand achter ons avontuur, dat ongeveer 9 maanden zal duren, mama.

6e week van de zwangerschap: ontwikkeling van de zwangerschap van 6 weken

Er wordt een nieuwe toegevoegd aan je leven vol schoonheden, en het is een klein ding! Ik zit in je buik ja, je gevoelens zijn zo gemengd dat je zowel heel verrast als heel blij bent, ik voel het.

7e week van de zwangerschap: ontwikkeling van de zwangerschap van 7 weken

Mama, ik ben nu 7 weken. Je vraagt ​​je misschien af ​​hoeveel maanden 7 weken zwanger zijn. Ik ben 49 dagen, dat is 1 maand en 19 dagen. Deze periode, waarin de zwangerschap net werd ontdekt, markeert de tijd dat de problemen in de vroege stadia van de zwangerschap nog steeds worden ervaren. Geleidelijk aan voel je mijn aanwezigheid nu meer en meer. De contouren van mijn lichaam beginnen zich langzaam te vormen, mijn hersenen krijgen deze week veel functies. Ik maak me klaar om langzaam ter wereld te komen, ik kan je een beetje moe maken.

8e week van de zwangerschap: ontwikkeling van 8 weken zwangerschap

Mam, we zijn precies 8 weken samen. Ik ben aan het opgroeien en je bent veel beter dan de eerste dagen. We zijn allebei gezond, met minder misselijkheid en minder duizeligheid. Voor degenen die vragen hoeveel maanden 8 weken zwangerschap zijn; Je kunt zien dat hij in zijn 2e maand is.

9e week van de zwangerschap: ontwikkeling van 9 weken zwangerschap

Mama, je vraagt ​​je toch af hoeveel maanden 9 weken zwanger zijn? U bevindt zich nu in de laatste periode van het eerste trimester, dat wil zeggen, u nadert de 3e maand van uw zwangerschap. Deze week is een van de moeilijkste en meest lastige weken voor jou. Maar maak je geen zorgen, deze dagen gaan zo snel voorbij dat je het je niet eens meer herinnert, als je eenmaal kijkt, lig ik in je armen. Maar deze week moet je wat voorzichtiger zijn. Ik blijf snel groeien, maar ik ben nog steeds erg klein.

10e week van de zwangerschap: ontwikkeling van de zwangerschap van 10 weken

We hebben al 9 weken achter de rug van deze lange maar erg mooie reis die we met jullie hebben gemaakt! Als je je afvraagt ​​hoeveel maanden een zwangerschap van 10 weken zal zijn, laat me je vertellen dat je een baby hebt van precies 2 maanden oud en een week oud, mama.

11e week van de zwangerschap: ontwikkeling van de zwangerschap van 11 weken

Lieve mama, we zitten deze week in week 11, dus ik kan zeggen dat we op het punt staan ​​het eerste trimester af te ronden. Je vraagt ​​je misschien af ​​hoeveel maanden 11 weken zwanger zijn. Laat het me meteen uitleggen; Je bent 3 maanden zwanger. Ik ben deze week zo groot als een vijg en ben van embryo veranderd in een foetus. Dus nu lijk ik een beetje meer op een echt persoon.

12e week van de zwangerschap: 12 weken zwangerschapsontwikkeling

Mama, je bent nu in de 12e week van je zwangerschap. Als u zich afvraagt ​​hoeveel maanden 12 weken zwanger zullen zijn, bent u in uw 3e maand van de zwangerschap. Dus het eerste trimester, dat het eerste trimester omvat, is voorbij, het eerste trimester is meestal de moeilijkste periode van de zwangerschap, je laat de moeilijkste periode van de zwangerschap achter je en nu beginnen de leukste tijden.

13e week van de zwangerschap: ontwikkeling van de zwangerschap van 13 weken

We hebben samen het eerste trimester afgesloten, mijn lieve moeder. Dus ik ben al 13 weken in je aan het groeien. Als je niet wist hoeveel maanden 13 weken zwanger zouden zijn, laat me je dan vertellen: je bent precies 3 maanden zwanger! Wat gaat de tijd toch snel? Een derde van onze reis zit er al op.

14e week van de zwangerschap: 14 weken zwangerschapsontwikkeling

Mama, we beginnen vanaf deze week aan het 2e trimester. U zult niet veel van de problemen ervaren die u in de eerste 3 maanden van dit trimester ervaart. Daarom hoorde ik dat ze voor deze periode “huwelijksreis van de zwangerschap” zeggen.

15e week van de zwangerschap: ontwikkeling van 15 weken zwangerschap

Mama, je vraagt ​​je af hoeveel maanden het zal zijn bij 15 weken zwangerschap, je zit nu in de 4e maand van je zwangerschap. Je zit dus in het eerste deel van het 2e trimester. Hoe voelt het om in je baarmoeder te zijn? Je bent inmiddels goed aan mij gewend en je klachten in de eerste periode beginnen af ​​te nemen. Ik ben nu zo groot als een appel, maar niet meer zo klein als een granaatappelpitje! Ik blijf snel groeien.

16e week van zwangerschap: ontwikkeling van 16 weken zwangerschap

Mama, je bent nu in de 16e week van je zwangerschap. Ook al hebben we nog een lange weg voor de boeg, we hebben samen nog een lange weg afgelegd, nietwaar? Dus hoeveel maanden is 16 weken zwanger, je bent nu 4 maanden zwanger, dus je zit in de 3e week van het 2e trimester. Je gaat me deze week voelen, wat fijn!

17e week van de zwangerschap: ontwikkeling van de zwangerschap van 17 weken

Mama, in de 17e week van onze relatie zul je duidelijk gaan voelen dat ik kan bewegen. Je kon mijn aanwezigheid voelen toen ik eerder snikte. Ik blijf op je groeien.

18e week van de zwangerschap: ontwikkeling van 18 weken zwangerschap

Mam, we hebben 17 weken achterstand opgelopen, we zijn nu 18 weken. Als je zegt hoeveel maanden 18 weken zwangerschap zijn, heb je nu de 4e maand achter de rug en zit je in de eerste week van de 5e maand. Ik blijf snel groeien en de hoeveelheid die ik ben aangekomen is toegenomen. Ik ben nu een baby en zo groot als een kleine artisjok.

19e week van de zwangerschap: 19 weken zwangerschapsontwikkeling

Hallo van onze 19e week mama… De tijd gaat snel, nietwaar? We zijn nu precies 19 weken samen en ik maak me klaar om elk moment groter en groter op de wereld te komen. Ik heb een verrassing voor je, deze week kun je mijn geslacht te weten komen. Je kunt zelfs mijn handen en voeten zien op echografie.

20e week van de zwangerschap: ontwikkeling van 20 weken zwangerschap

Sinds deze week zijn we aan de helft van onze reis samen, mama. Je begint je nu beter te voelen. Ik hoor je denken hoeveel maanden zal 20 weken zwanger zijn. Ik kan je het antwoord geven van 4 maanden + 2 weken. Deze berekening is gebaseerd op de eerste dag van de laatste menstruatie. Deze week begonnen zich speciale gebieden in mijn hersenen te ontwikkelen voor elk van mijn vijf zintuigen.

21e week van de zwangerschap: 21 weken zwangerschapsontwikkeling

We zijn 21 weken bij je, mama, de tijd gaat snel, nietwaar? Het is alsof we gisteren aan deze reis zijn begonnen, maar als je bedenkt hoeveel maanden van 21 weken zwangerschap zal zijn, dan zie je dat ik al 4 maanden en 3 weken ben! Nu kunnen ze me herkennen zonder mensen te hoeven vertellen dat je zwanger bent, en dat maakt me zo blij, want ik ben er trots op je kind te zijn. De 21e verjaardag van uw baby tijdens de zwangerschap.

22e week van de zwangerschap: 22 weken zwangerschapsontwikkeling

We zijn halverwege, mama, doe je best. Weet je, dokters evalueren week na week de ontwikkeling van baby’s in de baarmoeder. Dit komt zowel omdat we ons enorm snel ontwikkelen en groeien als omdat er geen 4 weken in elke maand zitten. Iedereen vraagt ​​je hoeveel maanden zwanger je bent, je bent ook in de war, je denkt hoeveel maanden 22 weken zwanger zullen zijn.

23e week van de zwangerschap: ontwikkeling van de zwangerschap van 23 weken

Mama, ik weet dat je ongeduldig op me hebt gewacht, nu voel je mij en mijn bewegingen meer.

24e week van de zwangerschap: ontwikkeling van de 24 weken zwangerschap

Mama, ik ben nu 24 weken. Als je je afvraagt ​​hoeveel maanden een zwangerschap van 24 weken zal duren, ik ben nu 6 maanden oud. Dit betekent de laatste maand van het tweede trimester van je zwangerschap. Had je ooit gedacht dat ik zo snel zou kunnen groeien? Je begrijpt niet eens hoe 24 weken voorbij zijn gegaan, of wel? Nu voel je de schoppen in je maag. Ik doe allerlei trucjes van binnenuit zodat ik zo snel mogelijk naar jullie toe kan komen. Je hebt gelijk, mijn benen en armen stoppen nooit.

25e week van de zwangerschap: ontwikkeling van 25 weken zwangerschap

Het gaat heel goed met ons, mama. De meeste zijn weg, er zijn er maar weinig. Het is nog maar 3 maanden om niet bij je op schoot te komen. Ik weet dat het account van deze week voor sommigen verwarrend is. Ze vragen je hoeveel maanden je bent, deze keer vragen ze hoeveel maanden van 25 weken zwangerschap zal zijn. Je kunt beter direct vertellen dat je 6 maanden zwanger bent, weg ermee. Deze week zal ik zeer belangrijke vaardigheden verwerven die ik nodig heb om alleen te leven nadat ik geboren ben.

26e week van de zwangerschap: ontwikkeling van de zwangerschap van 26 weken

Mama, onze reis is in volle gang en het brengt me elke week dichter bij je. Nu ben je nog maar een week verwijderd van het afronden van het 2e trimester. Met andere woorden, we kunnen zeggen dat 2 van de 3 klaar zijn. Nou, als je zegt hoeveel maanden er zullen zijn bij 26 weken zwangerschap, kan ik je het antwoord geven dat je nu in de 6e maand zit.

27e week van de zwangerschap: ontwikkeling van de zwangerschap van 27 weken

Mama, je bent nu in de 27e week gestapt. Ik weet dat de vraag waar je het meest nieuwsgierig naar bent, de vraag is hoeveel maanden een zwangerschap van 27 weken zal zijn. Je rondt vanaf deze week je 6e maand af. Dus na deze week eindigt het tweede trimester.

28e week van de zwangerschap: 28 weken zwangerschapsontwikkeling

Mama, we sluiten deze week het tweede trimester af en we gaan het derde trimester in. Wees geduldig, het is bijna tijd voor ons om elkaar te zien. We zien elkaar over ongeveer 12 weken.

29e week van de zwangerschap: 29 weken zwangerschapsontwikkeling

Dagen jagen weken na, weken jagen maanden na, mama. Hoeveel maanden is 29 weken zwanger volgens jou? Ik weet dat je een vraag hebt. U kunt het antwoord op deze vraag meteen krijgen door onze arts te raadplegen. Je bent 6 maanden en ongeveer 23 dagen zwanger. Je zit dus in het derde trimester.

30e week van de zwangerschap: ontwikkeling van 30 weken zwangerschap

Mama is vandaag 30. Hoeveel goede en slechte dingen hebben we tot nu toe met je meegemaakt, toch? Wat we hebben meegemaakt zullen blijven als zoete herinneringen, je zult iedereen vertellen wat je hebt meegemaakt in deze periode, ik zal me waarschijnlijk niet veel herinneren als ik uit je maag kom.

31e week van de zwangerschap: 31 weken zwangerschapsontwikkeling

Mama, we zitten in onze 31e week, kun je het geloven? Wat gaat de tijd toch snel? Misschien duurt het te lang voor je. Maar maak je geen zorgen, we zullen elkaar waarschijnlijk over 8-9 weken ontmoeten.

32e week van de zwangerschap: 32 weken zwangerschapsontwikkeling

Mama, we hebben samen een lange weg afgelegd. Het is bijna tijd dat je me nu in je armen houdt. Je kunt je geleidelijk aan gaan voorbereiden op de bevalling. Ik weet dat je de vraag zult stellen hoeveel maanden 32 weken zwanger zijn. Ik kan zeggen dat je vanaf deze week aan je 8e maand bent begonnen. Ik ben nu zo groot als een kokosnoot en ik begin hier vast te lopen.

33e week van de zwangerschap: 33 weken zwangerschapsontwikkeling

Hallo mama. We hebben de 33e week van onze reis bereikt. Je buik is prominenter geworden en ik laat je meer voelen. Ik weet dat het een beetje moeilijk begint te worden, maar het is maar een klein beetje. We zitten in het 3e trimester. Er zijn nog maar een paar dagen tot de bevalling.

34e week van de zwangerschap: 34 weken zwangerschapsontwikkeling

Mijn lieve moeder, je bent de 34e week van je zwangerschap ingegaan. Je hebt veel vragen in je hoofd! Je vraagt ​​je altijd af hoeveel maanden zwanger je bent na 34 weken. Je bent nu in de 7e maand van je zwangerschap. Met andere woorden, u bent het derde trimester ingegaan. We hebben bijna 6-7 weken tot we elkaar ontmoeten.

35e week van de zwangerschap: ontwikkeling van 35 weken zwangerschap

Mama, ik groei nu snel. Deze week is de 35e week van de zwangerschap. Dus hoeveel maanden is 35 weken zwanger? Ik kan wel zeggen dat we samen onze 8e maand zijn ingegaan. De geboortetijd nadert en nu lopen onze echo-interviews ten einde. Ik ben snel gegroeid en ontwikkeld sinds het eerste moment dat je me voelde.

36e week van de zwangerschap: ontwikkeling van 36 weken zwangerschap

Mama, we zijn bijna aan het einde, we zien elkaar snel, is het niet leuk? Als u aangeeft hoeveel maanden 36 weken zwangerschap zijn, bevindt u zich in de 9e maand van uw zwangerschap, dat wil zeggen, u bevindt zich in de laatste maand van het 3e trimester. Geboorte 40-41. Omdat het over een week plaatsvindt, duurt het ongeveer 4-5 weken voordat je van mij gaat bevallen. Deze week zijn jullie allebei opgewonden, bang, nerveus en blij, dus jullie beleven samen veel emoties.

37e week van de zwangerschap: 37 weken zwangerschapsontwikkeling

Mama, eigenlijk ben ik klaar om geboren te worden. Maar het zou niet slecht zijn om hier wat meer tijd door te brengen, wat meer gewicht aan te komen en je klaar te maken voor de buitenlucht. Maar nog maximaal 2-3 weken, dat is alles. Dus, hoeveel maanden is 37 weken zwanger? Het zou 8 maanden en 1 week zijn. We zitten dus heel dicht bij een ontmoeting!

38e week van de zwangerschap: ontwikkeling van de zwangerschap van 38 weken

Hallo mama, we zijn samen in onze 38e week gekomen en nu hebben we nog een aantal dagen te gaan. We zijn over 2 weken bij elkaar, hooguit 4 weken. Ik ben bijna klaar voor de laatste details.

39e week van de zwangerschap: ontwikkeling van de zwangerschap van 39 weken

Lieve mama, we staan ​​op het punt om deze reis te voltooien die we samen zijn begonnen! We zijn 39 weken en kijken er naar uit om geboren te worden en je te ontmoeten. Doktoren zien me nu als een baby die het zwangerschapsproces heeft voltooid, het moment dat je me in hun armen zult nemen is heel dichtbij, misschien zelfs deze week.

40e week van de zwangerschap: ontwikkeling van de 40 weken zwangerschap

Mama, wat gaat de tijd toch snel? Je bent in je 40e zwangerschapsweek! Ja dat deed je! Als we bij de vraag komen hoeveel maanden 40 weken zwanger zijn, dan ben je op dit moment 9 maanden zwanger. Er zijn nog maar een paar dagen tot ik je ontmoet. Ik weet dat je niet kunt wachten om me te ontmoeten.

41e week van de zwangerschap: ontwikkeling van de zwangerschap van 41 weken

Vroeger telden we de maanden, nu beginnen we de dagen te tellen. We zullen elkaar snel ontmoeten. Ik kan niet zo lang wachten. We hebben veel herinneringen verzameld tijdens je zwangerschap, maar we zullen de echte herinneringen bewaren nadat ik ben geboren, we zijn nog maar aan het begin van de weg.

42e week van de zwangerschap: ontwikkeling van de zwangerschap van 42 weken

Mama, je wacht al sinds de 40e week met spanning op het moment dat ik geboren zal worden. Je hebt gelijk, ik ben een beetje laat, maar maak je geen zorgen. Als je zou vragen hoeveel maanden een zwangerschap van 42 weken zou duren, ook al had je verwacht dat je me in de 40e week zou vasthouden, dan heb je je zwangerschapsperiode met 1-2 weken overschreden. Ik weet dat je het einde van je geduld hebt bereikt, maar maak je geen zorgen, je zult me ​​heel snel in je armen houden, maak je geen zorgen, ik heb geduld en ik wacht, wees ook geduldig, zal jij?