Zakelijk Vervoer

Dag En Nacht In Heel Nederland Uw Betrouwbare Partner In Zakelijk Vervoer

Voor onze zakelijke klanten hebben wij een breed aanbod aan extra diensten. Wij weten namelijk als geen ander dat een zakelijke klant waarde hecht aan kwalitatief hoogstaand en onderscheidend vervoer. Onze salesafdeling kan bijna elke vervoerswens honoreren en de chauffeur zorgt dat het de passagier aan niets ontbreekt. TaxiVIP is een betrouwbare partner voor al je zakelijk taxivervoer binnen Amsterdam, van en naar Schiphol en uiteraard ook buiten de stad en regio.

Zakelijk taxivervoer
Een taxi bestellen om zakelijk te reizen, biedt jou en je medewerkers of collega’s, klanten en relaties vele voordelen ten opzichte van reizen met het openbaar vervoer of met de auto.

Welverdiende afleiding
Heeft u een zakenrelatie op bezoek die wel wat afleiding kan gebruiken? Even er tussenuit met TaxiVIP: onze chauffeurs verzorgen met plezier een citytour – afgestemd op uw wensen. Onze chauffeurs spreken zowel goed Nederlands als Engels: uw buitenlandse gasten, klanten of zakenpartners zijn bij ons in goede handen.

✓ Je komt uitgerust, ontspannen en zonder oponthoud aan op je afspraak.
✓ Je zakenrelaties worden in stijl vervoerd door klantgerichte chauffeurs in nieuwe, representatieve voertuigen. Ook van en naar de luchthaven.

Betaalmogelijkheden
We hebben 4 manieren waarop je bij ons kan betalen. Contant, per PIN/Creditcard, online via iDeal en Creditcard of op rekening.

Bij zakelijk taxivervoer met TaxiVIP geldt: fixed price, no surprise! Vooraf een vast tarief, zonder verrassingen of bijkomende kosten.

Neem telefonisch of via e-mail contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en je bedrijf aan te melden als vaste klant van TaxiVIP.

Waarom TaxiVIP?
✓ Een vaste en goedkoop prijs vooraf
✓ Op tijd en veilig van deur tot deur
✓ Nette chauffeur
✓ Luxe autos en bussen