Wat is wenkbrauw en wimpertransplantatie en hoe wordt het toegepast

Wat is wenkbrauw- en wimpertransplantatie en hoe wordt het toegepast

Vooral dikke en dichte wenkbrauwen bij vrouwen zijn de mode van de afgelopen jaren in de esthetiek. Problemen zoals wrok, dunner worden of inkorten van de wenkbrauwen kunnen optreden als gevolg van het verwijderen van de uiteinden van de wenkbrauwen die eerder vaak werden genomen.

Wenkbrauwtransplantatie is een volledig natuurlijke behandelmethode voor haartransplantatie waarbij u uw eigen wenkbrauwen kunt bereiken. Haarzakjes, waaraan de voorkeur wordt gegeven bij wenkbrauwtransplantatie, worden genomen vanaf de achterkant van het hoofd, dat wil zeggen, uit het gebied waar geen uitscheidingsfunctie is.

De belangrijkste factor bij wenkbrauwtransplantatie is de richting en hoek van de haarzakjes in de wenkbrauw, die is verdeeld in drie hoofdgebieden als de staart, het lichaam en het hoofd. Het is erg belangrijk dat de wenkbrauwtransplantatie, het meest opvallende element van het gezicht, zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd door ervaren en deskundige kappers. Om tevreden te zijn met de resultaten en niet teleurgesteld te zijn, is wenkbrauwtransplantatie een procedure die zeer serieus moet worden genomen.

Daarnaast zijn er verschillende serums die worden toegepast om de wenkbrauw te revitaliseren en snel en gezond te blijven groeien.

Bij wenkbrauwtransplantatie begint, net als bij haartransplantatie, het shock shedding proces 15 dagen na de transplantatie. Het is een van de noodzakelijke fasen van het proces. Na gemiddeld 3 maanden beginnen je permanente wenkbrauwen te groeien. Wortels die aan het begin zijn geplant, vertonen haarkenmerken en groeien snel. Het begint zich als een natuurlijke wenkbrauw te gedragen door zich binnen gemiddeld 1 jaar aan te passen aan het wenkbrauwgebied.

Wat is het, hoe wordt het toegepast?

Wimpers kunnen schaars zijn, ontbreken of worden afgeworpen als gevolg van een trauma. Oogleden, die een van de zeer dunne en gevoelige gebieden zijn, kunnen ook worden getransplanteerd en dergelijke problemen met wimpers kunnen permanent worden geëlimineerd. Het allerbelangrijkste is dat het gebied dat zo gevoelig ligt, wordt uitgeleverd aan experts in het veld.

Bij het planten van wimpers worden de te planten wortels uit het nekgebied gehaald, dat ongevoelig is voor verlies. De haarzakjes met zeer dunne en gevoelige punten worden zorgvuldig overgebracht in overeenstemming met de gevoeligheid van het gebied rond de ogen. Op dezelfde manier begint shock shedding na 15 dagen, wimpers worden binnen 1 jaar dicht, bossig en lang.

Wenkbrauw- en wimpertransplantatie Het is een van de procedures met de hoogste patiënttevredenheid bij vrouwen en mannen. U kunt meer gedetailleerde informatie over uzelf krijgen van deskundige haartransplantaties.