Wat is goed voor de gezondheid van de nagels

Wat is goed voor de gezondheid van de nagels 1

Nagelgezondheid en verzorging is erg belangrijk, vooral voor vrouwen die graag nagellak aanbrengen. Zelfs gebroken en afbladderende nagels kunnen soms erg vervelend zijn. Nagelverzorgingsvitamines en supplementen kunnen vooral gunstig zijn voor diegenen die het gebruik van chemische producten voor nagelverzorging vermijden.

Net als bij haar- en huidverzorging zijn er enkele vitamines en supplementen die goed zijn voor de gezondheid van de nagels. Het kan ook helpen bij problemen zoals nagelbreuk, peeling en vergeling, die meestal worden veroorzaakt door vitaminegebrek. Hier zijn drie van de meest effectieve vitamines en supplementen voor…

 

Biotine helpt nagels groeien

Als je langere nagels wilt hebben, begin dan met suppletie met biotine. Biotine is het belangrijkste supplement dat u moet nemen om uw nagels langer en sterker te laten worden. Het ondersteunt ook de celgroei, wat nodig is om je nagels in de loop van de tijd te verlengen. Je lichaam heeft biotine nodig, dus het toevoegen van extra aan je dieet is een trefzekere manier om de resultaten te krijgen waarnaar je op zoek bent.

Als het erom gaat hoe u deze biotine in uw dagelijkse routine kunt krijgen, heeft u een paar opties. Allereerst kunt u op advies van uw arts proberen om biotinesupplementen in capsulevorm te gebruiken.

U kunt ook de normale weg volgen en biotine aan uw dieet toevoegen door voedingsmiddelen te eten die rijk zijn aan dit supplement. Biotine is te vinden in eieren, vis, vlees, zaden, noten en zelfs sommige groenten zoals bloemkool. Het maakt niet uit hoe je het toevoegt aan je huidige levensstijl, je kunt rustig ademhalen in de wetenschap dat je op weg bent naar sterkere, gezondere nagels.

Wat is goed voor de gezondheid van de nagels? De beste vitamines en supplementen voor nagelverzorging

Magnesium is goed voor peeling

Als je nagels schilferen en afbladderen, komt dit waarschijnlijk door een magnesiumtekort in je lichaam. Zwakke nagels zijn een teken dat je extra magnesium nodig hebt in je leven.

Je kunt je nagels vrij snel herstellen door elke dag supplementen te nemen. De gemakkelijkste manier om meer van het supplement binnen te krijgen, is door magnesiumrijke voedingsmiddelen aan uw dieet toe te voegen. Natuurlijke magnesiumsupplementen vind je in noten, zaden, volkoren granen, groene bladgroenten, melk en yoghurt.

Wat is goed voor de gezondheid van de nagels? De beste vitamines en supplementen voor nagelverzorging

Eiwit versterkt de nagels

Na het groeien en versterken van je nagels, is het tijd om ze te beschermen. proteïne geeft je nagels de kracht en flexibiliteit die ze nodig hebben om ze op de lange termijn gezond te houden. Gelukkig zijn er talloze manieren om toegevoegde eiwitten in je huidige levensstijl op te nemen. Voedingsmiddelen zoals rood vlees, vis, eieren, peulvruchten, bonen en noten zijn een geweldige manier om eiwitten aan je maaltijden toe te voegen. Je kunt het eiwit natuurlijk ook aanvullen met een poederformule. Meng eiwitpoeder met melk of water of voeg het toe aan een ochtendsmoothie om de boost te krijgen die je nodig hebt.

Taxi Nodig ?

Voor vaste prijzen kunt u taxi van en naar Gorinchem reserveren.