VIP Luxe Taxi Service

Met de VIP taxi geniet u van luxe, comfortabel en prettig vervoer. U kunt gebruik maken van de Amsterdam VIP taxi van TaxiVIP, tegen een voordelig tarief. Wij bieden luxe taxi vervoer met topwagens als Jaguar XJ Luxury, Tesla model S of model X, BMW 7 serie, Audi A8, Mercedes E-klasse of Mercedes S-klasse. Als u met een groep reist kunt u rekenen op een Mercedes V-klasse bus. Ons taxi vervoer is net even anders dan u gewend bent in Amsterdam. Onze chauffeurs spreken meerdere talen en brengen u graag in alle luxe naar uw eindbestemming. Al onze wagens beschikken over diverse luxe gemakken zodat u volledig kunt ontspannen tijdens uw reis.

VIP VERVOER OP TOPNIVEAU

Een ritje met een taxi van TaxiVIP is altijd comfortabel, betrouwbaar en plezierig. Toch kunt u kiezen voor net dat beetje meer, door te kiezen voor echt VIP vervoer. Hierbij houden wij rekening met al uw persoonlijke wensen voor de rit, zodat u niet anders dan een maatwerk rit mag verwachten. Dit houdt in dat wij specifiek vervoer verzorgen die past bij uw wensen, eisen, behoeften en uiteraard ook het gezelschap. Dit VIP vervoer is vervoer op topniveau, waarbij het u aan niets ontbreekt.

Het VIP vervoer is zeer geschikt wanneer u met een gezelschap een speciale gelegenheid gaat bezoeken, zoals een première, een gala of bijvoorbeeld een groots evenement. Daarnaast is de VIP taxi ook uitstekend geschikt voor belangrijke meetings of andere zakelijke gelegenheden.

LUXEWAGENS VOOR VIP VERVOER

Als VIP wilt u comfortabel reizen, in een prettige en schone omgeving en alle luxe tot uw beschikking. Deze service biedt TaxiVIP u met het VIP vervoer. De chauffeurs zijn vriendelijk, representatief en professioneel, en zullen ervoor zorgen dat u tijdens de rit niets tekort komt. Aan al uw persoonlijke wensen en voorkeuren wordt gedacht.

De auto’s zijn niet zomaar taxiwagens. U stapt werkelijk in een luxewagen. Voor het VIP vervoer hebben wij diverse luxewagens beschikbaar. Hierbij valt te denken aan een BMW 7-serie, een Audi A6-A8 of bijvoorbeeld een Mercedes S-klasse. Uiteraard bespreken wij vooraf graag uw specifieke voorkeuren met u, zodat wij optimaal in staat zijn het VIP vervoer aan te passen aan uw verwachtingen.

Je kunt op verschillende manieren een taxi reserveren:

Via het online bestelformulier
Reserveer je rit telefonisch 020 341 85 94
Via een WhatsApp-bericht 06 48403876
Via Mail: info@taxivip.nl
U kunt ook Offerte Aanvragen

VIP Limo Taxi Service

Onze Diensten

  1. Via deze website. Bestel Formulier
  2.  Via de telefoon
  3. Door middel van een WhatsApp-bericht
  4. Via de Email

Wanneer je je taxi bij ons reserveert, krijg je een vaste prijs vooraf. De precieze kosten hangen van een aantal dingen af. Taxi Tarieven

Dat hangt af van de locatie waar je opgehaald wilt worden. Gewoonlijk is er een minimum boekingstijd van 60 minuten. In sommige gebieden is het langer en in andere korter.

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

Onze chauffeurs zijn zorgvuldig geselecteerd. Het zijn professionals. Klantgerichtheid is een van de pijlers van onze sollicitatie procedure.

TaxiVIP specialist in luchthaven vervoer. Niet alleen naar Schiphol of andere nationale luchthavens, maar ook naar het vliegvelden over de grens.

Omdat wij werken met vaste prijzen, is het mogelijk om vooraf af te rekenen via je vertrouwde betaalomgeving zoals iDeal of PayPal. Natuurlijk kun je ook veilig vooraf betalen met je creditcard.

De voordelen van Vaste Prijs

Meterprijs is niet van toepassing
Starttarief komt te vervallen
Er geldt geen tijdstarief meer
Geen toeslag voor aantal personen

Geen bagage limiet en toeslag
Zelf het voertuig voor uw vervoer bepalen
Er geldt geen tijdstarief meer
Geen toeslag voor aantal personen