Vienna Salon Erotique Amsterdam

eel veel geld verdienen doe je bij VIENNA AMSTERDAM. Het drukste privehuis, massagesalon, sexclub en escortservice van Nederland. Wij bestaan al 33 jaar dus veel vaste klanten en toeristen. Je bepaald je eigen werktijden en werkt anoniem. Slaapplaats aanwezig. Als je geintresseerd bent in het werken bij ons neem dan contact op via 020 6123444/ 0653291215  of mail ons op WERKEN@CLUBVIENNA.NL 

Erotiek tastbaar gemaakt

Zoals een curator zijn beste stukken selecteert voor zijn kieskeurige publiek zo kijken wij ook kritisch naar de stijlvolle en verleidelijke dames die wij onze bezoekers voorstellen. De selectie is streng en verlangt veel meer dan slechts  het vertoon van mooie rondingen en een uitdagende presentatie.

Elke collectie die wij voorstellen biedt de juiste verscheidenheid om aan innige wensen en verwachtingen te voldoen. Zo stellen wij alleen meisjes voor van minimaal 21 jaar met een grote appetite naar erotiek en spectaculaire sex.

Altijd anoniem

Verwacht geen groot spektakel bij binnenkomst van onze salon erotique: de entree is gratis, de ontvangst is hartelijk en informeel, maar bovenal vanaf het eerste moment zeer discreet.

Vienna Salon Erotique heeft als veredelaars van de erotische kunstbeleving een reputatie op te houden en op die verantwoordelijkheid leggen wij ons passievol toe.