Tour Service

De tour service is er voor groepen personen die met elkaar een leuke dag uit willen. Met de Amsterdam Tour Service kun u met een leuk gezelschap een dag uit zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om de organisatie. Dit kunt u overlaten aan TaxiVIP. Wij bespreken de mogelijkheden met u, denken met u mee over leuke uitjes en komen zo tot een programma voor een interessante dag waarbij u zich zeker geen zorgen hoeft te maken over het vervoer van de groep.

Wij kunnen uw privé-tours door Amsterdam, Holland en internationaal aanpassen naar wens en het speciaal op u afstemmen. Tours door Holland en internationaal voor individuen, paren of kleine groepen.

VOOR BEDRIJVEN OOK MOGELIJK OM OP REKENING TE RIJDEN.

Privatetaxitours Amsterdam

There are many ways to travel, but not all modes of transportation are created equal. Just as you can’t expect an economy seat on an airplane to match the experience of a business class seat, neither should you expect a budget taxi to match the quality of a high end taxi service. However, at Privatetaxitours.nl we can deliver an exclusive and luxurious taxi service at affordable rates. Travel in style or invite your guests for a private taxi tour they will surely remember!

Goedkope taxi Amsterdam

Tour Service

Meer Informatie
keukenhof tour

Keukenhof Tour

Meer Informatie
Zaanse Schans Tour

Zaanse schans Tour

Meer Informatie
Madurodam Tour

Madurodam Tour

Meer Informatie
Kaas Markt Edam Tour

Kaas Markt Edam Tour

Meer Informatie

Tour Service Offerte

Er is zoveel meer te zien in Nederland dan de hoofdstad, zoals Rotterdam, Den Haag, de Zaanse Schans, Giethoorn, Volendam en talloze andere plaatsen. We bieden tours met begeleiding door ervaring gidsen vertrekkend vanuit Amsterdam en de optie om zelf op pad te gaan met het openbaar vervoer. Maak je vakantie naar Nederland compleet en boek je tour nu!

Offerte Aanvragen
Tour Service

Taxi Tour Service

Taxi Service Amsterdam

Kleurrijke tulpen, Hollandse kaas, vissersdorpjes, windmolens: dit zijn maar een paar van de bezienswaardigheden die je kunt verwachten op de Hollandse Tours die we aanbieden. De verschillende tours nemen je mee naar de meest fascinerende plaatsen en bezienswaardigheden in Nederland. Je kunt pas echt zeggen dat je Nederland hebt bezocht als je ook buiten Amsterdam bent geweest.

Tour Service

Private Guiding (English, Dutch, Turkish, etc.)
In our luxury vehicles we have bottles water, chewing gum and a candybar.
You can also make free use of our onboard ipad with internetacces so you can check the latest news and developments.
Umbrella, Powersupply and plugs 12v, Different Magazines, Climate control

Tours:
Amsterdam Tour
Holland Tour
Internationaal Tour
Keukenhof bloemenvelden Tour
Volendam, Marken & Zaanseschans Tour
Den Haag en Madurodam Tour
Alkmaar Kaas Markt , Windmolens en Edam Tour

Tour Service

Veelgestelde vragen

  1. Via deze website. Bestel Formulier
  2. Via de telefoon
  3. Door middel van een WhatsApp-bericht
  4. Via de Email

Wanneer je je taxi bij ons reserveert, krijg je een vaste prijs vooraf. De precieze kosten hangen van een aantal dingen af.

Dat hangt af van de locatie waar je opgehaald wilt worden. Gewoonlijk is er een minimum boekingstijd van 60 minuten. In sommige gebieden is het langer en in andere korter.

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

Onze chauffeurs zijn zorgvuldig geselecteerd. Het zijn professionals. Klantgerichtheid is een van de pijlers van onze sollicitatie procedure.

TaxiVIP specialist in luchthaven vervoer. Niet alleen naar Schiphol of andere nationale luchthavens, maar ook naar het vliegvelden over de grens.

Omdat wij werken met vaste prijzen, is het mogelijk om vooraf af te rekenen via je vertrouwde betaalomgeving zoals iDeal of PayPal. Natuurlijk kun je ook veilig vooraf betalen met je creditcard.

Neem een kijkje op de pagina met veelgestelde vragen. Wordt jouw vraag daar niet beantwoord, neem dan contact op met TaxiVIP. We helpen je graag op weg!