Tips voor het aanbrengen van eyeliner

Tips voor het aanbrengen van eyeliner

De wetenschappers gebruikten verschillende medische tests, waaronder video-opnames, om de beweging van eyelinerdeeltjes in de traanfilm van vrouwen te observeren en te vergelijken en de resulterende resultaten nadat verschillende stijlen van make-up waren aangebracht.

Over het algemeen omvatten de items in de eyeliner; Er zijn wassen, oliën, siliconen, natuurlijke kleefstoffen die helpen de eyeliner op het ooglid te plakken en de tijd dat het in het oog blijft, verlengen. Je eyeliner; Het is ook noodzakelijk om het te produceren in overeenstemming met het knipperen van de ogen, zweten en afscheiding van natuurlijke oliën.

Make-upmaterialen die in de traanfilm terechtkomen, veroorzaken droge ogen of gevoeligheid vanwege het ongemak dat door de deeltjes wordt veroorzaakt. Als de eyeliner langer dan een dag wordt gebruikt, hechten de oliën en wassen van de eyeliner ook aan de contactlenzen.

Irritatie en roodheid van het oog, de overdracht van schadelijke bacteriën van de eyeliner naar het oog, en in sommige gevallen ooginfecties of wazig zien zijn enkele van de problemen die kunnen optreden.

Een ander opvallend resultaat is dat als ze contactlenzen dragen na het aanbrengen van eyeliner, hun lenzen troebel worden door deeltjes in de traanfilm.

Oogmake-up, die langer dan een dag in het oog blijft en niet dagelijks wordt verwijderd, creëert een bacteriële haven in het oog.

Als we de punt van de eyeliner grondig slijpen voor elke make-uptoepassing en de potloden weggooien zonder het potlood naar beneden te gebruiken, zullen we onze eigen voorzorgsmaatregelen nemen om onze ogen te beschermen tegen schadelijke bacteriën.

Voor flip-end eyeliners moeten we voor elk gebruik een deel van de laatst gebruikte eyeliner afknippen. En het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je make-up elke dag volledig is weggeveegd voordat je naar bed gaat.

Taxi Nodig ?

Voor vaste prijzen kunt u taxi van en naar Gorinchem reserveren.