TaxiVIP Veel GesteldeVragen

Als ik op Schiphol aankom, waar word ik dan   opgewacht?

Wij bellen u mobiel op om buiten af te  spreken. Zet de   telefoon dan  ook meteen na landing aan. Tegen een extra 7 Euro vergoeding wachten we   de mensen ook op bij de Meetingpoint of de gate, dus vlak na de bagage en de   douane.

Hoe kan ik betalen?

U kunt contant per rit aan de chauffeur betalen. Pinnen en Credit card is ook mogelijk. Bedrijven kunnen evt. op rekening rijden.

Wij moeten onderweg nog meer mensen ophalen, kan   dat?

Ja, dat is mogelijk.

Hebben alle taxi’s bij jullie een navigatie systeem in   de auto.

In 100% van onze auto’s zit een navigatie systeem.

Ik wil vooruit betalen, is dit mogelijk?

Ja, dit is mogelijk, als u dit in de E-mail aan ons   doorgeeft, geven wij het juiste rekening nummer etc. aan u door.

Hoe gaat het met kinderstoeltjes?

Volgens de taxiwet zijn er geen kinderstoeltjes verplicht   in een taxi. Op de achterbank van een taxi hoeven kinderen geen kinderzitje te   gebruiken. Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen moeten wel gebruik maken van de   gordels, voor zover beschikbaar. Kinderen jonger dan 3 jaar mogen in een taxi   los op de achterbank zitten. Als er geen gordels in de taxi aanwezig zijn, mogen   alle passagiers, zowel volwassenen als kinderen, los op de achterbank   zitten.   Voorin een taxi moeten kinderen groter dan 1,35 meter en volwassenen   de gordel gebruiken en kinderen kleiner dan 1,35 meter een goedgekeurd   kinderzitje. Als er geen gordels in een taxi aanwezig zijn, mogen kinderen   kleiner dan 1,35 meter niet voorin zitten, terwijl kinderen groter dan 1,35   meter en volwassenen in dat geval los voorin mogen zitten.

Gezien de soorten en maten hebben wij deze dan ook helaas   niet ter beschikking. U eigen kinderstoeltje kunnen wij helaas ook niet in   bewaring nemen.