Internationaal Amsterdam Taxi Tarieven

Ook voor internationaal vervoer bent u zeker welkom bij TaxiVIP. Wij verzorgen aangename ritten naar diverse landen en bestemmingen binnen Europa, tegen vaste tarieven.

INTERNATIONAAL TAXI VOOR IEDEREEN

Wilt u naar een bestemming binnen Europa en heeft de auto daarbij de voorkeur? Dan kunt u uiteraard kiezen voor de internationaal taxi van TaxiVIP. Dit kan zeker de juiste keuze zijn wanneer u de bestemming bezoekt voor een zakelijke meeting. U heeft onderweg alle tijd om u voor te bereiden op deze meeting. U komt uitgerust aan op de plaats van bestemming, u ziet er representatief en fit uit en u bent gegarandeerd op tijd voor uw business meeting.

Uiteraard is zakelijk vervoer niet de enige mogelijkheid voor internationaal vervoer. Het kan natuurlijk ook zijn dat u graag op vakantie wilt naar het buitenland, maar dat u door vliegangst liever met de auto reist. Ook dan staan wij voor u klaar met de internationaal taxi.

COMFORTABEL EN VOORDELIG

Internationaal vervoer moet comfortabel zijn. In de meeste gevallen zit u toch een lange tijd in de taxi en dit is uitsluitend prettig wanneer de taxi comfortabel is. TaxiVIP heeft luxe taxi’s waar u gegarandeerd prettig en ontspannen in zit. U zult de rit ervaren als zeer aangenaam.

De prijzen voor internationaal vervoer zijn vast en voordelig. U kunt met de internationaal taxi reizen vanuit Nederland naar diverse landen binnen Europa. Uiteraard kunt u de vaste tarievenlijst raadplegen voor internationaal vervoer naar de gewenste bestemming.

Vaste prijzen van Amsterdam naar

internationaal Vaste Prijzen internationaal Vaste Prijzen
Nunberg 689 Euro Berlin 699 Euro
Geneve 1299 Euro Bremen 599 Euro
Chareroi 385 Euro Duisburg 289 Euro
Brussel 295 Euro Dusseldorf 389 Euro
Hamburg 680 Euro Frankfurt 685 Euro
Hannover 575 Euro Ossenbruck 379 Euro
Stuttgart 879 Euro Luxemburg 590 Euro
Istanbul 3233 Euro Parijs 790 Euro
Ankara 4079 Euro Roma 2089 Euro