Taxi Schiphol

TaxiVIP biedt u alle comfort van de Schiphol. U kunt rekenen op een stipte dienstverlening waar u zowel op de heenweg als de terugweg in alle comfort gebruik van kunt maken.

Taxi Reserveren

Zonder Zorgen Op Reis

Wanneer u met het hele gezin op vakantie gaat, dan heeft u vooraf waarschijnlijk al voldoende stress gehad. Hebben de kinderen wel alles ingepakt? Zijn alle paspoorten aanwezig? Zitten alle ramen en deuren wel echt goed op slot? Met het gezin op vakantie is leuk, maar er gaat ook veel regelwerk aan vooraf. Niets is dan prettiger dan zonder zorgen naar het vliegveld reizen. De vakantie begint immers al vanaf het moment dat u de voordeur achter u sluit. Wij bieden u een comfortabele airport taxi waarmee u zorgeloos aan uw vakantie begint.

Uiteraard kunnen ook zakelijke klanten gebruik maken van onze taxi Schiphol. Als u op zakenreis gaat, dan heeft u in de meeste gevallen nog wel één en ander voor te bereiden. U wilt een contract binnenslepen, een product introduceren of een grotere menigte toespreken in het land van bestemming. Wat u ook gaat doen tijdens uw zakenreis; er staat vaak meer dan voldoende in de agenda. Wij regelen graag het Schiphol vervoer voor u. U kunt zelfs tijdens de reis naar Schiphol nog de tijd nemen om de speech uit het hoofd te leren of alle namen van zakenpartners in het buitenland te leren kennen. Om het vervoer hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken met de airport taxi van TaxiVIP.

Vanuit Heel Nederland

TaxiVIP werkt op de eerste plaats vanuit Amsterdam. Wij verzorgen zelfs korte ritten binnen de stad. Echter, dit betekent zeker niet dat u in de hoofdstad woonachtig moet zijn om gebruik te kunnen maken van onze voordelige taxi Schiphol Integendeel. U kunt vanuit het hele land gebruik maken van ons Schiphol vervoer. Of u nu naar Schiphol taxi Amsterdam wilt reizen vanuit Groningen, Maastricht of bijvoorbeeld Leiden; wij regelen het vervoer graag voor u.

Wij zijn ons er goed van bewust dat niet iedereen zich in hetzelfde soort vervoer kan vinden. Wanneer u met het hele gezin op vakantie gaat en hierbij gebruik wilt maken van de Schiphol taxi van TaxiVIP, dan wenst u waarschijnlijk een andere soort vervoer dan wanneer u in uw eentje gebruik wilt maken van het Schiphol vervoer, voor bijvoorbeeld een korte zakenreis. Wij hebben een zeer breed wagenpark, waardoor wij u verschillende vormen van Schipholvervoer aan kunnen bieden.

taxi schiphol

ALTIJD VASTE TARIEVEN

Een vakantie of zakenreis is al duur genoeg. U wilt dan ook niet nog eens diep in de buidel tasten voor het Schiphol vervoer. Bij TaxiVIP begrijpen wij dat. Wij staan dan ook niet alleen voor service en kwaliteit, maar ook voor scherpe tarieven die tot wel 50% lager liggen. U kunt altijd rekenen op het juiste vervoer tegen een aangename prijs. Het is tevens belangrijk dat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. Wij hanteren daarom altijd vaste prijzen voor de Schipholtaxi.

SCHIPHOL OPHAALSERVICE

TaxiVIP haalt u of uw gasten, Zonder toeslag, graag op van Schiphol:

Basic Pickup:
Deze pickup is ideaal voor reizigers met ingecheckte bagage. Zodra u uw bagage heeft, belt u ons (020 341 8594).

VIP Pickup:
Onze chauffeur wacht u of uw gast op bij het Meeting Point. U kunt hem of haar herkennen aan een bordje met de naam van uw gast.

Wij monitoren uw vluchtgegevens. Dus vervroegd of vertraagd aankomen is geen probleem.

Heeft u interesse in de airport taxi van TaxiVIP? Dan wilt u uiteraard weten waar u aan toe bent. U kunt hieronder de tarievenlijst bekijken. Al onze tarieven zijn vast.