Veilig en snel met de taxi naar Schiphol

Zoekt u een taxibedrijf voor uw taxirit van en naar de Luchthaven Schiphol? Neem dan contact op met Taxivip. Wij zijn de taxi op Schiphol die op elk moment van het etmaal de rit veilig, snel en comfortabel kunnen uitvoeren. Maak gebruik van onze luxe taxi’s met ervaren chauffeurs die elke straat en steeg in Amsterdam feilloos weten te vinden en die ook buiten de stad goed bekend zijn in de buurt. Reserveer vooraf uw ritten door uw vluchtnummers en de adressen door te geven en wij zorgen ervoor dat u op het afgesproken tijdstip naar Schiphol weggebracht of opgehaald wordt. Wij werken met vaste tarieven zodat u bij ons altijd van tevoren exact weet wat u betaald.

Veilig, snel en comfortabel taxivervoer

Taxivip is niet zomaar een taxibedrijf die even een paar auto’s heeft klaarstaan met chauffeurs om ritjes uit te voeren. Wij zijn een professioneel taxibedrijf dat alleen gebruikt maakt van de beste chauffeurs die met hun representatieve voorkomen uw rit veilig kunnen verzorgen. Wij zijn de taxi op Schiphol die ook altijd voor u klaar staat. Het maakt ons niet uit wanneer uw vlucht vertrekt of aankomt, wij staan klaar om ervoor te zorgen dat u uw vlucht niet mist en dat u niet nodeloos lang hoeft te wachten wanneer u weer op Schiphol aankomt.

Ook voor grotere groepen

Heeft u een zakenrelatie die met een delegatie naar Nederland komt om uw bedrijf te bezoeken? Die halen wij ook graag op op de luchthaven Schiphol met onze luxe taxibusjes. En uiteraard zorgen wij er ook voor dat uw zakenpartners weer veilig en op tijd zullen aankomen op de luchthaven voor hun vertrek. U kunt er bij ons zeker van zijn dat wij in ieder geval klaar zullen staan op Schiphol wanneer uw zakenrelatie aangekomen is op de luchthaven.

Bel ons nu om te reserveren

Heeft u een taxi voor Schiphol nodig? Ben ons dan om nu te reserveren. Geef ons uw vluchtnummers door en wij zorgen ervoor dat u op tijd op Schiphol aankomt voor uw vertrek. Wilt u ook meteen de taxi regelen voor uw terugkomst? Dat kan ook. Ook dan hebben wij voldoende aan het vluchtnummer en uw adres. Wij zorgen ervoor dat wij dan klaarstaan op Schiphol wanneer uw vlucht is aangekomen, zelfs wanneer deze een vertraging heeft opgelopen.