Taxi naar Amsterdam

Wij zijn al jarenlang het vertrouwde taxi bedrijf in Amsterdam en omgeving. Taxi Amsterdam is een organisatie die is ontstaan vanuit het idee “van chauffeurs, voor chauffeurs”. De taxidiensten van Taxi Amsterdam zijn er op gericht om een goede kwaliteit en service te leveren in Amsterdam. Onze missie is daarom ook dat iedereen kennis maakt met de goede kwaliteit van Taxi Amsterdam. Wij zijn dag en nacht bereikbaar als het gaat om service verlenen aan onze klanten.

Taxi Van uw stad rijdt tegen een vast bedrag naar Amsterdam. De prijzen zijn ook geldig als u van onderstaande plaatsen naar uw stad vervoerd wilt worden.

Avondje op stap in Amsterdam. Buiten het Schipholtaxi vervoer, kunt u natuurlijk ook een taxi naar Amsterdam bestellen. Ideaal is natuurlijk een taxibusje als u met meerder personen bv een vrijgezelle avond in Amsterdam heeft. Natuurlijk kunt u ook gewoon een taxi in Amsterdam bij ons bestellen.

Zakelijke taxi naar Amsterdam. Natuurlijk kunt u ook voor het bedrijf een Schiphol taxi Amsterdam bestellen. Dit kan eventueel op rekening verzocht worden. Als de taxi zakelijk nodig is zullen we er extra opletten dat u een taxi met chauffeur in pak krijgt voorgereden.

Bestel uw taxi via TaxiVIP.nl en maak gebruik van onze snelle service:

  • 24/7 taxiservice Amsterdam
  • Korte wachttijd: Snel een taxi
  • Ook taxibusjes beschikbaar
  • De beste Amsterdamse taxichauffeurs

Goedkope tarieven en kwaliteit voor de taxi Amsterdam. Juist door de verandering in de taxiwereld en de opkomst van internet bieden wij onze taxi service aan voor goedkope tarieven en de juiste service. Voor een taxi naar of in Amsterdam kunt u bij onze dochter site de taxi prijzen berekenen en bestellen.

Uitstekende service en kwaliteit

Onze vier kernwaarden zijn; service, solide, simpel en snel.  Al onze chauffeurs beschikken over wettelijke vereiste papieren, zijn servicegericht en hebben gedegen stratenkennis om u zo snel en efficient mogelijk van A naar B te vervoeren. Ook de taxi’s van Taxi Amsterdam zijn representatief en schoon. Wat Taxi Amsterdam uniek maakt is dat wij niet alleen beleid maken vanachter ons scherm wij bevinden ons tevens op straat dichtbij de chauffeur wat ons laagdrempelig maakt.