Taxi in Amsterdam

Taxi in Amsterdam nodig? Reserveer een TaxiVIP en je weet vooraf precies hoeveel je betaalt. Bij ons krijg je namelijk voor iedere reservering een vaste prijs. Fixed price, no surprise! Boek je taxi tot 70% goedkoper online van en naar iedere locatie en Luchthavens in Nederland en in België, Duitsland, Frankrijk en Italie.

Met TaxiVIP.nl

Taxi in Amsterdam Taxi Amsterdam is er voor iedereen. Bestel nu een taxi en je zult worden opgehaald door een ervaren chauffeur met kennis van Amsterdam. Ook als je een afspraak wilt maken om later te worden opgehaald, is dat natuurlijk mogelijk. Hetzelfde geldt als je een taxibusje wilt bestellen. Heb je een taxi of taxibus in Amsterdam nodig? Boek dan direct een taxibus bij ons. Een lokale chauffeur komt wanneer jij het wenst.

Goedkoop taxi in Amsterdam

Al meer dan 19 jaar uw vertrouwde Amsterdam taxicentraleProfessionele taxichauffeurs, geen ronselaars, Meer dan 675.000 tevreden klanten, 24/7 vaste ritprijzen vanaf €10,00, Bestel uw taxi online en bespaar tot 65%, Veilig en snel online betalen, Boek en betaal veilig online.

Taxi naar Schiphol voor heel Nederland

Wij bieden taxivervoer aan door heel Nederland met verschillende soorten Taxi’s. Vanuit elke plek, elke plaats, vervoeren wij u naar of van Schiphol. Wij vervoeren u voor zeer scherpe prijzen. U kunt onze Taxi’s gemakkelijk online boeken, telefonisch kan natuurlijk ook 020 341 85 94. Als u een taxibusje nodig heeft voor uw vakantievervoer naar Schiphol of misschien voor uw zakelijke relaties dan kunnen wij ook daarin voorzien.

Taxi of taxibus van Amsterdam naar Schiphol ?

Heeft u aan een personenwagen al genoeg of is er meer ruimte nodig? Bent u alleen of met zijn tweeën dan is een personenwagen als Schiphol taxi meestal al genoeg. Bent u met meerdere, dan heeft u al snel meer ruimte voor alle koffers nodig. Bij Schipholtaxi Amsterdam hebben wij twee soorten taxibussen: de 6 en de 8 persoons uitvoering. Bij het berekenen krijgt u vanzelf de mogelijkheden te zien en kunt u zelf een keuze maken.

Contactgegevens:

  • TaxiVIP taxi Amsterdam
  • Adresgegevens: Tweede Oosterparkstraat 197A Amsterdam
  • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
  • Telefoon: 020 341 85 94
  • Whatsapp: 06 48403876
  • Email: info@taxivip.nl
  • Website: www.taxivip.nl
  • Bestelformulier: Taxi Reserveren