Taxi Diensten

TaxiVIP biedt u een brede dienstverlening. U kunt bij ons altijd terecht voor taxi diensten, voor elke gelegenheid. Denk aan VIP vervoer, een zakelijke tour service en Schipholvervoer tegen een vast laag tarief. Wij bieden u een 24/7 dienstverlening, voor de gewone ritten, vakantieritten en speciale gelegenheden.

SCHIPHOLTAXI

U wilt met het hele gezin op vakantie, met uw partner of een ander gezelschap, of wellicht gaat u alleen op zakenreis? TaxiVIP biedt u een voordelige Schipholtaxi tegen een vast tarief. Met deze airport taxi wordt u gegarandeerd op tijd naar de luchthaven gereden, zodat uw vakantie of zakenreis zorgeloos begint. Uiteraard geldt dit ook voor de terugreis.

VIP TAXI

Heeft u een belangrijke zakelijke afspraak waar u in stijl wilt arriveren, of gaat u bijvoorbeeld met een gezelschap naar een gala of een première en wilt u hier als een echte VIP naartoe gereden worden? Dan staan wij voor u klaar met de VIP taxi. Geniet bijvoorbeeld van de luxe van een limousine of van het comfort van een statige auto.

TAXI IN AMSTERDAM

Voor korte ritjes in de stad staan wij ook graag tot uw dienst met passend vervoer. Wilt u van de ene kant van Amsterdam naar de andere kant reizen zonder last te hebben van de stress en de drukte in het stadsverkeer? TaxiVIP verzorgt graag uw vervoer binnen de stad.

TOUR SERVICE

TaxiVIP biedt u een speciale Tour Service. Ideaal wanneer u met een gezelschap een interessante dagreis tegemoet wilt zien. In overleg met u kunnen wij een bijzondere dag uit plannen voor groepen.

Kortom; bij TaxiVIP in Amsterdam kunt u terecht voor elke vorm van Taxi diensten.

Je kunt op verschillende manieren een taxi reserveren:

Via het online bestelformulier
Reserveer je rit telefonisch 020 341 85 94
Via een WhatsApp-bericht 06 48403876
Via Mail: info@taxivip.nl
U kunt ook Offerte Aanvragen

Taxi Zakelijk Vervoer

Onze Diensten

  1. Via deze website. Bestel Formulier
  2.  Via de telefoon
  3. Door middel van een WhatsApp-bericht
  4. Via de Email

Wanneer je je taxi bij ons reserveert, krijg je een vaste prijs vooraf. De precieze kosten hangen van een aantal dingen af. Taxi Tarieven

Dat hangt af van de locatie waar je opgehaald wilt worden. Gewoonlijk is er een minimum boekingstijd van 60 minuten. In sommige gebieden is het langer en in andere korter.

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

Onze chauffeurs zijn zorgvuldig geselecteerd. Het zijn professionals. Klantgerichtheid is een van de pijlers van onze sollicitatie procedure.

TaxiVIP specialist in luchthaven vervoer. Niet alleen naar Schiphol of andere nationale luchthavens, maar ook naar het vliegvelden over de grens.

Omdat wij werken met vaste prijzen, is het mogelijk om vooraf af te rekenen via je vertrouwde betaalomgeving zoals iDeal of PayPal. Natuurlijk kun je ook veilig vooraf betalen met je creditcard.

De voordelen van Vaste Prijs

Meterprijs is niet van toepassing
Starttarief komt te vervallen
Er geldt geen tijdstarief meer
Geen toeslag voor aantal personen

Geen bagage limiet en toeslag
Zelf het voertuig voor uw vervoer bepalen
Er geldt geen tijdstarief meer
Geen toeslag voor aantal personen