Taxi Schiphol nodig?

Als u op reis gaat dan kunt u er niet omheen: bagage. Heel onhandig, want Schiphol ligt niet naast de deur. Parkeren op Schiphol is duur en brengt u bovendien niet tot aan de vertrekhal. U houdt het probleem dat u zich met al uw koffers in een shuttlebusje of andere vorm van ongeschikt openbaar vervoer moet wurmen. Om diezelfde reden wringt u zich met uw bagage ook niet graag in een trein of bus. Verreweg de meest ideale manier om op Schiphol te komen is gewoon met de taxi. De vriendelijke chauffeurs van TaxiVIP staan voor u klaar om u tot aan de vertrekhal te brengen en u te helpen met al uw bagage. Bellen is bovendien helemaal niet nodig om een taxi naar Schiphol te reserveren, want bij TaxiVIP gaat dat veel eenvoudiger. Een taxi van TaxiVIP regelt u in een handomdraai met uw telefoon of tablet. Vul uw reis online in en een chauffeur is naar u onderweg.

Met de taxi naar schiphol:

Een TaxiVIP-taxi op Schiphol
Geen gedoe en geen vertragingen, u kunt vaak direct instappen;
Veel voordeliger en veiliger dan uw auto dagenlang bij Schiphol parkeren;
Een ervaren en vriendelijke chauffeur die u helpt met uw bagage;
Een directe verbinding van A naar B, zonder overstappen.

U kunt direct online reserveren.

TAXI SCHIPHOL? RESERVEER DIRECT ONLINE!

Een taxi van TaxiVIP reserveert u gewoon online. U kunt direct vanaf uw telefoon of tablet de specificaties van uw rit invoeren. Eigenlijk hebben we alleen een tijd en een vertrek- en aankomstlocatie nodig. U krijgt van ons direct een prijsindicatie. Afhankelijk van wanneer u weg wilt, is er direct een taxi naar u onderweg en als dat noodzakelijk is, is TaxiVIP altijd snel ter plaatse. Als u met de taxi naar Schiphol gaat met een van de chauffeurs van TaxiVIP, dan profiteert u van extra scherpe prijzen. Zo brengen onze chauffeurs u voor een voordelige prijs van hartje Amsterdam naar Schiphol. Voor die prijs kunt u uw eigen auto amper een paar dagen parkeren op Schiphol. En dan moet u nog maar zien hoe u vanaf daar met uw bagage in het vliegtuig belandt. Wilt u ook weten hoe voordelig onze Schiphol taxi service voor u uitpakt? Bereken direct online de prijs van uw rit.

ALTIJD IN DE BUURT EN ALS EERSTE TER PLAATSE

TaxiVIP is een ervaren en professioneel taxibedrijf waarvoor ruim 398 chauffeurs met plezier en toewijding werkzaam zijn. Dat betekent niet alleen dat u altijd op een goede en vriendelijke chauffeur mag rekenen, maar ook dat er vrijwel altijd een chauffeur van ons in de buurt is. Als u plotseling met de taxi naar Schiphol moet of op het laatste moment een reservering wilt plaatsen, dan helpt TaxiVIP u uit de brand. Wanneer u terugkomt van uw reis en op Schiphol een taxi reserveert, dan zijn wij meestal direct ter plaatse. Ook vanuit Amstelveen, Zaandam, Badhoevedorp, Diemen en Duivendrecht zijn wij snel ter plaatste om u een comfortabele taxirit naar Schiphol aan te bieden. Reserveer dus nu uw eigen taxi op Schiphol en onze chauffeurs staan direct voor u klaar.