Taxi Amsterdam Noord

TaxiVIP.NL

Wilt u een taxi bestellen in Amsterdam Noord? Zoek niet verder, onze taxi’s zijn er vaak al binnen 10 minuten. U kunt een taxi bestellen in Oud- en Nieuw Noord: Osdorp, Bos en lommer, Geuzenveld, Sloterdijk, De Baarsjes, mercator buurt, Spaarndammer buurt, Slotermeer, De aker, Nieuw-Sloten of de Kinkerbuurt. Ook in de Zeeheldenbuurt en houthavens kunt een taxi bestellen.

Direct Taxi Reserveren

Wilt U goedkoop / voordelig een taxi reserveren ? Bel 0031 20 341 85 94 Of Reserveer Online

Taxi Amsterdam Noord

Meer dan 19 jaar Ervaring.

Taxi Amsterdam Noord van en naar SchipholNationaalInternationaalLuchthavens in nederland en Airports in europa Fixed price, No Surprise! Bestel je taxi Bij Taxivip.nl, dan weet je altijd van tevoren precies wat je taxirit kost. Er komen geen andere kosten meer bij. Een gediplomeerd chauffeur haalt je op tijd op en brengt je in een privé-taxi naar de bestemming van jouw keuze.

Een taxi in Amsterdam Noord die jou naar Schiphol brengt?

Ga jij binnenkort op vakantie of op zakenreis en vlieg je vanaf Schiphol? Wij radeniedereen altijd aan om met een taxi vanuit Amsterdam naar Schiphol te gaan. Het gebeurt zo vaak dat het openbaarvervoer vertraging heeft of zelfs helemaal niet meer rijdt, dit wil je natuurlijk niet hebben op de dag dat jij op tijd op Schiphol moet zijn. Reserveer op tijd, laat ons weten hoe laat jij op Schiphol moet zijn en zorg ervoor dat je zelf op tijd klaarstaat. Onze taxiservice haalt jou thuis op en zet jou bij Schiphol af, zo hoef jij je geen zorgen te maken over eventuele vertragingen of treinen die uitvallen.

TaxiVIP Taxi Reserveren

De taxichauffeurs van Taxi Amsterdam-Noord zijn representatief, betrouwbaar en bezitten een gedegen stratenkennis van de buurt waarin zij actief zijn. U kunt ons 24 uur per dag 7 dagen per week telefonisch en per mail bereiken. Wij staan dan ook dag en nacht voor u klaar om u veilig, snel en comfortabel naar uw gewenste bestemming te vervoeren.

Vaste Taxi Tarieven Amsterdam Noord

Wij rijden voor voordelige vaste tarieven van- en naar verschillende luchthavens, waaronder: Schiphol Airport, Rotterdam Airport en Düsseldorf Airport.

24/7 Service

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week, voor vragen of reserveringen bereiken op 020 358 6204. Ook kunt u ons ten alle tijden een appje sturen.

Contact

Bel 020 341 85 94 of reserveer een taxi online. Bedrijven kunnen op rekening rijden.

WhatsApp Taxi Amsterdam Noord

 Via WhatsApp kunt u makkelijk en eenvoudig een prijsberekening opvragen. Wij kunnen u binnen 5 minuten vertellen wat een ritje gaat kosten. Ook kunt u via WhatsApp een reservering maken of een taxi bestellen. 0648403876