Schiphol Taxi

TaxiVIP.NL is de grootste luchthaven van Nederland. Dagelijks verwerkt schiphol tienduizenden passagiers. Het voor en natransport is dan ook een belangrijk onderwerp voor schiphol. De taxi speelt hierin een grote rol.

Bij taxivip.nl bestelt u in heel Nederland zelfs tot 2 uur voor vertrek een taxi naar Schiphol. En altijd tegen de laagst mogelijke tarieven. Tot 50% korting op de standaard meterprijs. U kunt een keuze maken tussen een standaard taxi tot en met 4 personen, de taxibus tot en met 6 personen en de taxibus tot en met 8 personen. Enkele reis schiphol, of retour.

TaxiVIP.NL is onderdeel van TaxiVIP-BV. Bij dit onafhankelijke taxinetwerk zijn landelijk meer dan 10.000 taxi’s aangesloten. Van deze enorme groep taxi’s weet TaxiVIP-BV precies waar zij zich bevinden en welke specifieke taxi kenmerken zij hebben. Welk vetrekadres u ook kiest, TaxiVIP-BV weet precies welke taxi daar in de buurt rondrijdt. De volledige digitale afhandeling van de reservering stelt TaxiVIP-BV in staat om razendsnel een taxi te vinden die u om u naar Schiphol kan brengen. Daarom kunt u bij TaxiVIP-BV tot 2 uur voor vertrek een schiphol taxi reserveren.

schiphol taxi