Schiphol Taxi

Op zoek naar een taxi van uw huis naar het vliegveld, en weer terug?

TaxiVIP Schiphol Taxi biedt u de slimste manier om snel, veilig en altijd voor de beste prijs met de taxi van en naar Schiphol taxi te reizen. Wij zijn al ruim 19 jaar een begrip. TaxiVIP werkt door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt! Onze taxi’s en taxibusjes brengen u naar luchthaven Schiphol, of halen u juist op vanaf het vliegveld.

Bestel uw taxi van en naar Schiphol

  Al meer dan 19 jaar uw vertrouwde Schiphol taxicentrale;
Professionele taxichauffeurs, geen ronselaars;
Meer dan 675.000 tevreden klanten;
24/7 vaste ritprijzen vanaf €25,00;
Bestel uw taxi online en bespaar tot 55%;
Veilig en snel online betalen.
Boek en betaal veilig online

Online Taxi Reserveren

Schiphol Taxi Tarieven

Schiphol Taxi

AIPORTS TAXI IN EUROPE

De chauffeurs die in dienst zijn van TaxiVIP Taxi Amsterdam kunnen u naar elke luchthaven in Europa brengen en ook weer ophalen. Vliegvelden waar wij veel naar toe en vandaan rijden zijn: Amsterdam Airport taxiEindhoven Airport, Groningen Airport Eelde, Maastricht Aachen Airport, Rotterdam The Hague AirportAntwerp AirportBrussels AirportCharleroi AirportLuik AirportOostende Brugge AirportDüsseldorf AirportWeeze AirportAachen AirportKeulenFrankfurtParis Orly Airport en meer.

Schihol Taxi

Door de vroeg boekkorting die wij hanteren, waarbij je tot 24 uur voor aanvang van je rit profiteert van onze scherpste tarieven, hoeft je rit nooit veel te kosten. Deze prijs is tot wel 70% goedkoper dan de meterprijs. Op veel trajecten hebben wij daardoor de goedkoopste Schipholtaxi van Nederland. Onze taxi’s kunnen dan ook vanuit heel Nederland geboekt worden. Er is keuze uit standaard vervoer, luxe vervoer, taxibusjes en elektrische taxi’s. Benieuwd wat een taxi naar de Amsterdamse luchthaven kost? Voer hierboven je vertrek- en bestemmingsadres in, en bereken de kosten voor je taxi direct online!