Red Light District Amsterdam

Het is zeer waarschijnlijk dat je over deze buurt hebt gehoord en om eerlijk te zijn, alles wat je hebt gehoord is waarschijnlijk waar. Van bordelen tot seksshops tot musea, de Amsterdamse Wallen heeft het allemaal. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, heeft de Amsterdamse Wallen een zeer vriendelijke sfeer en is het niet meer zo gevaarlijk als vroeger.

Red Light District Amsterdam

Accommodatie op de Wallen tips
De beste manier om accommodatie-opties op de Wallen te vergelijken is door gebruik te maken van de bekende boekingsmodule “Booking.com”. Als grootste aanbieder van deze service hebben ze vaak goede deals en zetten ze alle accommodatietypes op een rij. Hotels, hostels, appartementen zelfs woonboten. Van budget tot luxe. Je hebt hier toegang tot hun lijsten
Red Light District accommodatie aanbiedingen webpagina.

Coffeeshops op de Wallen Op de Amsterdamse Wallen bevinden zich de meeste Amsterdamse coffeeshops. Een coffeeshop herken je gemakkelijk. Zelfs als reclame voor cannabis verboden is, hebben de meeste coffeeshops een cannabisblad of een Jamaicaanse vlag op de voordeur. Ontdek de geschiedenis van coffeeshops in Amsterdam en de beste plekken om de Amsterdamse coffeeshops te ervaren. Entertainment van de Wallen Afgezien van dames in hun rood verlichte ramen, seksclubs en coffeeshops, vind je ook eclectische winkels en een groot aantal avontuurlijke eetgelegenheden. Zoals de café’s, live jazz, salsa of dinner theater. En een groot aantal dinermenu’s van over de hele wereld.

Taxi Nodig ?

Voor vaste prijzen kunt u taxi reserveren.