De tour service is er voor groepen personen die met elkaar een leuke dag uit willen. Met de Amsterdam Tour Service kun u met een leuk gezelschap een dag uit zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om de organisatie. Dit kunt u overlaten aan TaxiVIP. Wij bespreken de mogelijkheden met u, denken met u mee over leuke uitjes en komen zo tot een programma voor een interessante dag waarbij u zich zeker geen zorgen hoeft te maken over het vervoer van de groep.

Er is zoveel meer te zien in Nederland dan de hoofdstad, zoals Rotterdam, Den Haag, de Zaanse Schans, Giethoorn, Volendam en talloze andere plaatsen. We bieden tours met begeleiding door ervaring gidsen vertrekkend vanuit Amsterdam en de optie om zelf op pad te gaan met het openbaar vervoer. Maak je vakantie naar Nederland compleet en boek je tour nu!

Taxi Service Amsterdam

Kleurrijke tulpen, Hollandse kaas, vissersdorpjes, windmolens: dit zijn maar een paar van de bezienswaardigheden die je kunt verwachten op de Hollandse Tours die we aanbieden. De verschillende tours nemen je mee naar de meest fascinerende plaatsen en bezienswaardigheden in Nederland. Je kunt pas echt zeggen dat je Nederland hebt bezocht als je ook buiten Amsterdam bent geweest.

Tour Service

Private Guiding (English, Dutch, Turkish, etc.)
In our luxury vehicles we have bottles water, chewing gum and a candybar.
You can also make free use of our onboard ipad with internetacces so you can check the latest news and developments.
Umbrella, Powersupply and plugs 12v, Different Magazines, Climate control

Tours:
Amsterdam Tour
Holland Tour
Internationaal Tour
Keukenhof bloemenvelden Tour
Volendam, Marken & Zaanseschans Tour
Den Haag en Madurodam Tour
Alkmaar Kaas Markt , Windmolens en Edam Tour

Offerte Aanvragen