Op uw bruiloft wilt u natuurlijk dat alles precies goed gaat. Alles moet van te voren tot in de puntjes geregeld zijn. Niets mag te wensen overlaten! Ook de trouwauto en het vervoer van de gasten niet. De start van een onvergetelijke bruiloft begint in een luxe, moderne en glanzend mooie trouwauto. Bij TaxiVIP heeft u de keuze uit vele verschillende trouwauto’s. Een prachtige Mercedez-Benz bijvoorbeeld, die niet alleen luxe en modern is maar ook heel cool.

U wilt iets speciaals voor bijvoorbeeld een:

* Verjaardag * Feestje * Trouwerij * Uitje met vrienden / familie / collega’s *

Andere speciale gelegenheid of gewoon omdat u het leuk vind?
Het is allemaal mogelijk bij Taxivip Wij verhuren namelijk auto’s voor speciale gelegenheden, met chauffeur.

NIET TROUWEN, MAAR TOCH EEN FEESTJE?

Ook voor andere speciale momenten staat deze prachtig gerestaureerde klassieker tot uw beschikking. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de jubilaris bij uw bedrijf die na jaren trouwe dienst in het zonnetje gezet wordt of een echtpaar dat al 40 jaar lief en leed met elkaar deelt.

U kunt TaxiVIP ook inhuren voor uw trouwauto met chauffeur en verzorgen uw trouwdagvervoer zolang u wilt. Geheel zoals van tevoren overeengekomen en met een uitgebreide service om uw trouwdag tot een onvergetelijk feest te maken. U huurt voor een halve dag (5 uur) of een hele dag (10 uur), eventueel extra uren in overleg.

Tarief halve dag;

349,00 euro, inclusief BTW, brandstof en chauffeur.

Tarief hele   dag;

599,00 euro, inclusief BTW, brandstof en chauffeur.

Offerte Aanvragen