Heeft u een glaasje op en vreest u voor een alcoholcontrole? Neem geen risico en laat u in uw eigen auto veilig thuisbrengen door een chauffeur van TaxiVIP.

CONTROLES

De politie voert steeds vaker alcoholcontroles uit. Als u wordt aangehouden bij een alcoholcontrole, dan bent u verplicht daaraan mee te werken. De politie neemt bij u een blaastest af. Heeft u teveel gedronken, dan kan de politie een boete opleggen of uw rijbewijs innemen.

CHAUFFEUR

TaxiVIP brengt u met Bob thuis breng service graag veilig naar huis. Gaat u binnenkort naar een restaurant, een borrel of een feest? Bel dan de centrale van TaxiVIP om een chauffeur te bestellen. Binnen dertig minuten wordt de chauffeur op de gewenste beginlocatie afgezet door een collega. De chauffeur brengt u in uw eigen auto met Bob chauffeur service naar uw eindbestemming. Zijn collega haalt hem vervolgens weer op. Reservering is niet nodig, maar heeft wel ons voorkeur.

WACHTTIJD

Wanneer de chauffeur van TaxiVIP zich bij u heeft gemeld kan het natuurlijk voorkomen dat u nog niet geheel klaar bent om te vertrekken. Daarom is een wachttijd van 10 minuten bij de prijs inbegrepen. Indien een chauffeur langer op u moet wachten, of wanneer hij bijv. de auto voor u uit een verder gelegen parkeergarage moet halen is hij genoodzaakt een wachttarief te rekenen.

ANNULEREN OF WIJZIGEN

Het kan altijd voorkomen dat uw bestelde rit onvoorzien niet uitgevoerd hoeft te worden. U kunt tot een uur voor aanvang van de rit uw rit kosteloos annuleren of eventueel van tijdstip wijzigen (mits de planning hier in het laatste geval ruimte voor biedt). Indien u later annuleert (of wanneer u vergeet te annuleren) dan behoudt TaxiVIP het recht voor om tenminste 50% van de oorspronkelijke ritprijs in rekening te brengen.

Offerte Aanvragen