MicroSD kaarten die worden gebruikt om de interne opslag in Android-smartphones te upgraden, kunnen van tijd tot tijd verschillende problemen veroorzaken. In dergelijke gevallen kan het nodig zijn om de microSD kaarten te formatteren en alle gegevens te verwijderen. Maar hoe een microSD kaart op Android-telefoons te formatteren?

De meeste Android-smartphones gebruiken microSD-kaarten om de interne opslag te vergroten . Van tijd tot tijd kan de opslagruimte van deze geheugenkaarten echter vol raken of kunnen er verschillende handelingen nodig zijn vanwege problemen.

Hoe een microSD-kaart formatteren in Android

Om de microSD-geheugenkaart in Android 10 te formatteren, moet u toegang krijgen tot het gedeelte Opslag via Instellingen / Apparaat- en apparaatonderhoud . Vervolgens volstaat het om SD -kaart te selecteren , de SD-kaart op te geven via Opslag en Opslaginstellingen en de bewerkingen te starten met Formatteren .

microSD

Zo kunnen microSD-kaarten snel worden geformatteerd.

Hoe een microSD-kaart formatteren in Android 11?

Het formatteren van een microSD-geheugenkaart in Android 11 is ook vrij eenvoudig. Hiervoor moet u eerst toegang krijgen tot Apparaat- en apparaatonderhoud via Instellingen en vervolgens het gedeelte Opslag / Geavanceerd. Nogmaals, zoals in Android 10, kunt u de SD-kaart selecteren die u wilt formatteren, de bewerking uitvoeren met de knop Formatteren en de stappen volgen.

Houd er rekening mee dat het formatteringsproces niet ongedaan kan worden gemaakt en dat alle gegevens worden verwijderd.

Taxi Nodig ?

Voor vaste prijzen kunt u taxi reserveren.