Madurodam Tour

Uw dagje uit Den Haag is niet compleet zonder een bezoek te hebben gebracht aan Madurodam. Alle typisch Hollandse kenmerken en gebouwen kunt u er bewonderen in miniatuur. Het park is het hele jaar door geopend en soms zelfs tot in de avonduren. Het gezellige stadje Madurodam is gebouwd in Den Haag. Alles wat Nederland typeert kunt u hier vinden, natuurlijk niet in het originele formaat, maar 25 maal verkleind. Madurodam is dus een ministad die een goed beeld geeft van Nederland. De stad is al in 1952 opgericht, eigenlijk als oorlogsmonument om de gesneuvelde George Maduro te herdenken. Inmiddels is het themapark uitgegroeid tot één van Nederlands grootste trekpleisters.

In Madurodam zie je onder meer de luchthaven Schiphol, het Rijksmuseum en de haven van Rotterdam. Verbaas je over de levensechte kwaliteit en aandacht voor detail in dit fantastische themapark. Holland in een notendop!

Offerte Aanvragen

Privé Taxi Tour Madurodam

With our Madurodam private cab tour you will experience a special day to the miniature world of Madurodam, one of the most famous attractions in the Netherlands. You will be brought with a luxurious new car without cab indication by an experienced driver.

Madurodam in The Hague is the perfect place to discover what makes Holland so unique. Canal houses, flower-bulb fields, cheese markets, windmills, the Peace Palace and Delta Works: you can find them all in Madurodam.

  • Visit Madurodam and discover all of Holland in a few hours.
  • Madurodam is in the top 5 of most visited theme parks in Holland.
  • Enjoy the scenic beauty in the green heart of The Hague.
Goedkope taxi Amsterdam

Tour Service

Meer Informatie
keukenhof tour

Keukenhof Tour

Meer Informatie
Zaanse Schans Tour

Zaanse schans Tour

Meer Informatie
Madurodam Tour

Madurodam Tour

Meer Informatie
Kaas Markt Edam Tour

Kaas Markt Edam Tour

Meer Informatie

Tour Service Offerte

Er is zoveel meer te zien in Nederland dan de hoofdstad, zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Keukenhof, de Zaanse Schans, Giethoorn, Volendam en talloze andere plaatsen. We bieden tours met begeleiding door ervaring gidsen vertrekkend vanuit Amsterdam en de optie om zelf op pad te gaan met het openbaar vervoer. Maak je vakantie naar Nederland compleet en boek je tour nu!

Offerte Aanvragen

Madurodam Tour

Taxi Madurodam Service

Madurodam Tour Service

Madurodam is een miniatuur park en toeristische attractie in het stadsdeel Scheveningen van Den Haag in Nederland. Het is de thuisbasis van een reeks van 1:25 schaalmodel replica’s van beroemde Nederlandse monumenten, historische steden en grote ontwikkelingen. Het park werd geopend in 1952 en is sindsdien bezocht door tientallen miljoenen bezoekers. In 2016 vierde Madurodam haar 64-jarig bestaan.

Tour Service

Private Guiding (English, Dutch, Turkish, etc.)
In our luxury vehicles we have bottles water, chewing gum and a candybar.
You can also make free use of our onboard ipad with internetacces so you can check the latest news and developments.
Umbrella, Powersupply and plugs 12v, Different Magazines, Climate control

Veelgestelde vragen

  1. Via deze website. Bestel Formulier
  2. Via de telefoon
  3. Door middel van een WhatsApp-bericht
  4. Via de Email

Wanneer je je taxi bij ons reserveert, krijg je een vaste prijs vooraf. De precieze kosten hangen van een aantal dingen af.

Dat hangt af van de locatie waar je opgehaald wilt worden. Gewoonlijk is er een minimum boekingstijd van 60 minuten. In sommige gebieden is het langer en in andere korter.

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

Onze chauffeurs zijn zorgvuldig geselecteerd. Het zijn professionals. Klantgerichtheid is een van de pijlers van onze sollicitatie procedure.

TaxiVIP specialist in luchthaven vervoer. Niet alleen naar Schiphol of andere nationale luchthavens, maar ook naar het vliegvelden over de grens.

Omdat wij werken met vaste prijzen, is het mogelijk om vooraf af te rekenen via je vertrouwde betaalomgeving zoals iDeal of PayPal. Natuurlijk kun je ook veilig vooraf betalen met je creditcard.

Neem een kijkje op de pagina met veelgestelde vragen. Wordt jouw vraag daar niet beantwoord, neem dan contact op met TaxiVIP. We helpen je graag op weg!