Geld Verdienen via Laat honden uit

Er zijn netwerken die zijn gewijd aan hondeneigenaren in contact brengen met hondenuitlaters. Hondjeuitlaten.nl is het grootste netwerk van Nederland als het gaat om het uitwisselen van nummers van hondenuitlaters met hondenbezitters. Natuurlijk kun je ook de social media gebruiken of gewoon bij de buren aankloppen om reclame te maken voor jouw diensten. Als je een beetje je best doet, kun je goede beoordelingen krijgen. Dat zal je helpen om in de toekomst geld te verdienen als je het hard nodig hebt.

Je wordt elke keer weer vrolijk begroet door de hond en naarmate de tijd verstrijkt zul je een steeds betere band met het beestje krijgen. Zeker als je meerdere adresjes hebt waar je op de hond of een ander dier mag passen/deze mag verzorgen is het alsof je van het ene feestje naar het andere gaat. Droombaan, niet? 😉

Qua verdiensten wisselt het maar in de regel krijg je gemiddeld 5 euro per hond per uitlaatronde. Met 3 x een kwartiertje wandelen per dag kun je toch zo’n 450 euro per maand in je zak steken!

Hoe kom je aan klanten?

Je kunt op verschillende manieren (nieuwe) adressen vinden voor het regelmatig oppassen op of het uitlaten van de hond. Drie manieren welke je weinig moeite kosten zijn:

  1. Speciale websites om jou en honden baasjes bij elkaar te brengen
  2. Briefje bij de supermarkt op het advertentie bord
  3. Facebook groepen gericht op jouw woonplaats/omgeving (bijv. de plaatselijke marktplaats groepen)

1. Websites voor huisdieren oppassers

Er zijn steeds meer websites welke hondenbaasjes en personen welke op honden willen passen samenbrengen. Je kunt hier meestal een gratis account aanmaken en reageren op oproepen van baasjes. Ook kun je zelf een oproep plaatsen waarin je jezelf aanbied als hondenoppas.

Betrouwbare huisdieroppas websites zijn:

  1. HondjeUitlaten.nl
  2. Hondenoppas.nl
  3. HondenoppasGezocht.nl

2. Advertentiebord van de supermarkt

Je kent ze hoogstwaarschijnlijk wel: De advertentieborden welke bij de in/uitgang van de supermarkt hangen. Hierop kun je voor 14 dagen gratis een briefje met vraag of aanbod plaatsen. Dit is een ideale manier om met hondenbaasjes uit je eigen omgeving in contact te komen.

Tip: Hang bij zoveel mogelijk supermarkten je briefje op, zo maak je zoveel mogelijk kans.

3. Facebook groepen uit je eigen omgeving

Vrijwel elke woonplaats of gemeente heeft tegenwoordig een vraag & aanbod groep op Facebook. Naast een hoop tweedehands spullen kun je hier ook je diensten zoals het oppassen op of uitlaten van honden.

Een voordeel van deze groepen is dat je makkelijk vanachter je computer je aanbod in meerdere groepen kunt plaatsen en niet de supermarkten af hoeft te gaan