Keukenhof Tour

Ontdek 32 hectare aan bloemenpark

Ontsnap aan de hectiek van de stad en bezoek de Keukenhof om te genieten van 15 kilometer aan wandelpaden omringt door meer dan zeven miljoen bloemen. De Keukenhof tuinen zijn wereldberoemd, minder dan twee maanden per jaar geopend voor publiek en de grootste bloementuinen van heel Europa.

Omdat Keukenhof maar 40 kilometer van de stad ligt, brengt onze Amsterdam naar Keukenhof bus tour je er snel heen en heb je genoeg tijd over om alles te ontdekken wat het park te bieden heeft. De rechtstreekse transfer brengt je van Amsterdam Centraal Station direct naar de hoofdingang en het Keukenhof park in.

Privé Taxi Tour De Keukenhof

Hoogtepunten

De mooiste tuin ter wereld
Reis van Amsterdam naar Keukenhof per bus
Fast-track toegang tot het park

Al onze wagens beschikken over luxe gemakken zoals leren bekleding, stoelverwarming, drankjes, snacks, een telefoonaansluiting en wifi. Zo wordt u in luxe vervoerd, met uw eigen privé chauffeur, net even anders dan u gewend bent. Met een luxe privé taxi tour naar De Keukenhof weet u zeker dat u op uw wenken wordt bediend. En dat tegen een scherp tarief!
Goedkope taxi Amsterdam

Tour Service

Meer Informatie
keukenhof tour

Keukenhof Tour

Meer Informatie
Zaanse Schans Tour

Zaanse schans Tour

Meer Informatie
Madurodam Tour

Madurodam Tour

Meer Informatie
Kaas Markt Edam Tour

Kaas Markt Edam Tour

Meer Informatie

Tour Service Offerte

Er is zoveel meer te zien in Nederland dan de hoofdstad, zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Keukenhof, de Zaanse Schans, Giethoorn, Volendam en talloze andere plaatsen. We bieden tours met begeleiding door ervaring gidsen vertrekkend vanuit Amsterdam en de optie om zelf op pad te gaan met het openbaar vervoer. Maak je vakantie naar Nederland compleet en boek je tour nu!

Offerte Aanvragen
Keukenhof Tour

Taxi Keukenhof Service

Keukenhof Tour Service

Flowers, flowers and flowers, as far as you can look; about 32 acres flowers. Keukenhof is surprising for young and old alike, a unique experience. The park is filled with blooming tulips, hyacinths, daffodils and other spring bulbs. At Keukenhof you can gain inspiration and relax in a beautiful setting!

Tour Service

Private Guiding (English, Dutch, Turkish, etc.)
In our luxury vehicles we have bottles water, chewing gum and a candybar.
You can also make free use of our onboard ipad with internetacces so you can check the latest news and developments.
Umbrella, Powersupply and plugs 12v, Different Magazines, Climate control

Veelgestelde vragen

  1. Via deze website. Bestel Formulier
  2. Via de telefoon
  3. Door middel van een WhatsApp-bericht
  4. Via de Email

Wanneer je je taxi bij ons reserveert, krijg je een vaste prijs vooraf. De precieze kosten hangen van een aantal dingen af.

Dat hangt af van de locatie waar je opgehaald wilt worden. Gewoonlijk is er een minimum boekingstijd van 60 minuten. In sommige gebieden is het langer en in andere korter.

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

Onze chauffeurs zijn zorgvuldig geselecteerd. Het zijn professionals. Klantgerichtheid is een van de pijlers van onze sollicitatie procedure.

TaxiVIP specialist in luchthaven vervoer. Niet alleen naar Schiphol of andere nationale luchthavens, maar ook naar het vliegvelden over de grens.

Omdat wij werken met vaste prijzen, is het mogelijk om vooraf af te rekenen via je vertrouwde betaalomgeving zoals iDeal of PayPal. Natuurlijk kun je ook veilig vooraf betalen met je creditcard.

Neem een kijkje op de pagina met veelgestelde vragen. Wordt jouw vraag daar niet beantwoord, neem dan contact op met TaxiVIP. We helpen je graag op weg!