Internationaal vervoer

Ook voor internationaal vervoer bent u zeker welkom bij TaxiVIP. Wij verzorgen aangename ritten naar diverse landen en bestemmingen binnen Europa, tegen vaste tarieven.

Internationaal taxi voor iedereen

Wilt u naar een bestemming binnen Europa en heeft de auto daarbij de voorkeur? Dan kunt u uiteraard kiezen voor de internationaal taxi van TaxiVIP. Dit kan zeker de juiste keuze zijn wanneer u de bestemming bezoekt voor een zakelijke meeting. U heeft onderweg alle tijd om u voor te bereiden op deze meeting. U komt uitgerust aan op de plaats van bestemming, u ziet er representatief en fit uit en u bent gegarandeerd op tijd voor uw business meeting.

Uiteraard is zakelijk vervoer niet de enige mogelijkheid voor internationaal vervoer. Het kan natuurlijk ook zijn dat u graag op vakantie wilt naar het buitenland, maar dat u door vliegangst liever met de auto reist. Ook dan staan wij voor u klaar met de internationaal taxi.

Comfortabel en voordelig

Internationaal vervoer moet comfortabel zijn. In de meeste gevallen zit u toch een lange tijd in de taxi en dit is uitsluitend prettig wanneer de taxi comfortabel is. TaxiVIP heeft luxe taxi’s waar u gegarandeerd prettig en ontspannen in zit. U zult de rit ervaren als zeer aangenaam.

De prijzen voor internationaal vervoer zijn vast en voordelig. U kunt met de internationaal taxi reizen vanuit Nederland naar diverse landen binnen Europa. Uiteraard kunt u de vaste tarievenlijst raadplegen voor internationaal vervoer naar de gewenste bestemming.

 

Vaste prijzen van Amsterdam naar

internationaalVaste PrijzeninternationaalVaste Prijzen
Nunberg689 EuroBerlin699 Euro
Geneve1299 EuroBremen599 Euro
Chareroi385 EuroDuisburg289 Euro
Brussel295 EuroDusseldorf389 Euro
Hamburg680 EuroFrankfurt685 Euro
Hannover575 EuroOssenbruck379 Euro
Stuttgart879 EuroLuxemburg590 Euro
Istanbul3233 EuroParijs790 Euro
Ankara4079 EuroRoma2089 Euro