Hoe een iPhone garantieverzoek indienen

Veel mensen weten niet of hun iPhone nog onder de garantie valt. Dus veel ‘Heeft mijn iPhone garantie?’ er worden gebeld. Met een heel eenvoudig proces kunt u de garantiestatus van uw iPhone opvragen op de Apple-website.

Apple is een zeer baanbrekend bedrijf op het gebied van klanttevredenheid. Daarom staat het in deze categorie op de eerste plaats in de jaarlijkse enquêtes . Zowel inkoop als garantieondersteuning zijn de belangrijkste factoren in het leiderschap van het bedrijf op dit gebied. Er worden ook gratis vervangingsrechten verleend voor scherm- , batterij- of andere componentfouten die van tijd tot tijd in producten voorkomen . In feite vallen schermproblemen die op de iPhone 11 zijn opgetreden ook onder de garantie .

Hoe een iPhone garantieverzoek indienen

Heeft mijn telefoon garantie?

Als u een iPhone gebruikt en u zich afvraagt ​​of uw telefoon onder de garantie valt, kunt u dit navragen op de Apple-website. Het is een vrij eenvoudig proces.

iPhone-garantieverzoek (Apple)

Wanneer u de pagina opent, verschijnt het scherm Check Your Service and Support Coverage van Apple . In dit gedeelte: ‘Bekijk uw Apple-garantiestatus en of u in aanmerking komt om aanvullende AppleCare dekking te kopen’. noot zit er ook bij. Hier is het nodig om het serienummer van de iPhone in te voeren.

Taxi Nodig ?

Voor vaste prijzen kunt u taxi reserveren.