Helikoptervluchten

Om uw bezoek aan Nederland wat pit te geven, maakt u een helikoptervlucht over de toppenvelden.

Helikoptervluchten

Helikoptervluchten

De vlucht over de kleurrijke toulipvelden bij Amsterdam is de hoofdattractie, maar er is nog veel meer te zien. Het Nederlandse platteland is echt prachtig. Met zijn dorpen, boerderijen, windmolens en zelfs de kustlijn en het strand. Je ziet het allemaal nichtje vanaf de uitkijkhoogte van een helikoptervlucht.

En natuurlijk is de ervaring van vliegen in een helikopter op zich al geweldig. Voor alle persoonlijkheden van zowel volwassenen als kinderen.

Het kan zelfs een geweldig verrassingsgeschenk zijn.

Tickets voor helikoptervlucht nabij Amsterdam

De ticketprijs is 126 euro voor een vlucht van 10 minuten en 189 euro voor een vlucht van 15 minuten. Dit is echter per persoon, niet per helikopter. Dus als 4 mensen de tour nemen, hebben ze 4 tickets nodig, zelfs als ze dezelfde vlucht delen.

Kinderen mogen mee op de Keukenhof helikoptervlucht maar je hebt wel een regulier ticket voor ze nodig.

U kunt uw tickets voor een specifieke datum boeken en een bevestiging per e-mail ontvangen. Dan ontvang je drie dagen voor je vlucht de exacte informatie over de vertreklocatie, tijd en route.

U hoeft niets af te drukken. Je kunt je ticket gewoon vanaf je smartphone laten zien.

Vertreklocatie van de vlucht

De exacte locatie is niet lang van tevoren bekend. De gemeente bepaalt vanaf welke weide bij Keukenhof de helikopters mogen vertrekken. Dat doen ze een week voor vertrek. En u ontvangt minimaal 3 dagen voor uw helikoptervlucht naar Keukenhof door Amsterdam een ​​e-mail met de exacte locatie.

U dient zelf het vervoer naar het vertrekpunt te regelen. Maar er zijn directe bussen. Op onze webpagina over de Keukenhof-tuinen kunt u lezen hoe u vanuit Amsterdam naar de Keukenhof komt.

Kom ten minste 15 minuten voor uw vluchttijd naar het helikopterplatform.

Bij slecht weer

Als de piloot denkt dat het weer te regenachtig, mistig of winderig is en dat de Keukenhof-helikoptervlucht niet veilig of van hoge kwaliteit zou zijn, wordt deze geannuleerd en krijgt iedereen zijn geld terug.

Helikoptertype:

Voor deze tour wordt gebruik gemaakt van de Eurocopter EC120 helikopter.

Het kan 4 passagiers vervoeren. Genoeg om samen met je familie of vrienden van de rit te genieten.

Taxi Nodig ?

Voor vaste prijzen kunt u taxi reserveren.