Geblinddoekt in een swingersclub

Geblinddoekt in een swingersclub

De zintuigen prikkelen

Het is een vreemd gevoel om over een terrein te lopen dat je goed kent, zonder het te zien. Ik moest erop vertrouwen dat mijn man me goed zou begeleiden, niet alleen op de stenen buiten. Eenmaal binnen moest ik me meteen uitkleden. Normaal gesproken zou ik me ongemakkelijk en onzeker voelen als ik de enige in lingerie was terwijl iedereen gekleed was. Maar nu ik de blikken van de mensen en de staat van hun kleren niet meer kon zien, voelde ik me helemaal op mijn gemak. Ik ging op een bank zitten in het gangpad zodat iedereen het kon zien.

Hij overlaadde me met allerlei drankjes en voerde me voedsel dat geweldig smaakte – het verliezen van één zintuig versterkt de andere. Het meest verleidelijke was dat vreemden af en toe mijn borsten of benen kusten en streelden. Eén persoon drukte echt op mijn knopjes met de zachtste aanrakingen over mijn hele lichaam. Ook het wachten tussen al deze gebeurtenissen maakte me erg nat. Toen we naar het gebied gingen waar de echte seks gebeurt, werd ik weer bang; het is zo moeilijk om je gedachten over wat goed is en wat goed is los te laten.

Geblinddoekt in een swingersclub

Omdat ik het niet kon zien en met wat aanmoediging van mijn man, kwam ik hier gelukkig overheen. Niet veel later kreeg ik een soort uittredingservaring waarbij ik me verbaasde over hoezeer ik genoot van het zuigen van allerlei soorten pikken terwijl ik gehurkt in het midden van een gang zat. Ik werd overspoeld met sperma en voelde me geweldig. Ik werd naar een matras gedirigeerd en werd heerlijk geneukt, en toen was ik plotseling verstrengeld met een vrouw en een man (god, wat voelden ze zacht aan).

Vanaf dat moment werd de nacht een beetje een waas. Ik ben de tel kwijtgeraakt van het aantal orgasmes en kan je in hemelsnaam niet zeggen hoeveel mensen ik heb mogen plezieren. Het was geweldig – het aanraken, het zuigen, het neuken – een nacht om nooit te vergeten. Dank je, schat.

Taxi Nodig ?

Voor vaste prijzen kunt u taxi reserveren.