Deze voedingsmiddelen hebben een directe invloed op de geur van de geslachtsorganen.

Een van de grootste problemen van mannen en vrouwen is de geur die in hun geslachtsdelen voorkomt. Vooral de partijen die denken dat het andere geslacht door deze geur zal worden gestoord, gedragen zich meestal verlegen tijdens geslachtsgemeenschap. Slechte geur in de geslachtsdelen kan vaak een zelfvertrouwen breker zijn. Heb je ooit gedacht dat dit geurprobleem wordt veroorzaakt door het voedsel dat je eet?

We weten zeker dat je er nog nooit van hebt gehoord!  Deze voedingsmiddelen hebben een directe invloed op de geur van de geslachtsorganen.

Sinds kort is er een nieuwe trend op sociale media, vooral wat betreft de geur van vagina. In de trend dat vrouwen die hun seksuele leven naar een hoger niveau willen tillen grote interesse tonen, is het aan te raden om veel ananas te eten om de nare geur in de vagina te verwijderen. In deze trend die ‘ananas- of huwelijksreisdieet’ wordt genoemd, consumeren vrouwen ananas bij al hun maaltijden. Op deze manier wordt beweerd dat de geur van de vagina beter is.

DESKUNDIGEN BEVESTIGEN IMPACT

Experts zeggen dat voedsel de geur van de geslachtsdelen van zowel mannen als vrouwen beïnvloedt. Consumptie van uien, knoflook, vis en zware kruiden zorgt ervoor dat deze slechte geur zich verspreidt. Om van deze stank af te komen, is het een belangrijk detail om groenten en fruit te eten. Fruit zoals ananas, sinaasappel, mandarijn, grapefruit en kiwi beïnvloeden de genitale geur positief.