DE ORGANISATIE

TaxiVIP heeft zich ontwikkeld tot organisatie met een passende oplossing voor iedereen. Of u nu behoefte heeft aan een echte VIP taxi, aan een Schipholtaxi of zelfs een taxi in Amsterdam voor de korte ritten; u bent bij ons altijd welkom.

WAAROM TAXIVIP?

TaxiVIP biedt u vele voordelen ten opzichte van andere taxiservices. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op snel en betrouwbaar vervoer dat bij u past. Daarnaast geniet u gegarandeerd van een aantrekkelijke prijs. Onze tarieven liggen tot wel 50% lager en u bent altijd vooraf aan de rit bekend met de vaste prijs.

Wij vinden comfort zeer belangrijk. Wanneer u kiest voor een rit met TaxiVIP, dan mag u altijd rekenen op een comfortabele en luxe rit. U zit niet alleen prettig, maar u voelt zich ook prettig door de aangename sfeer binnen de taxi, zowel in een VIP taxi als bijvoorbeeld in de Schipholtaxi.

VRIENDELIJKE CHAUFFEURS

Bij TaxiVIP wordt iedere rit verzorgd door een chauffeur met een ruime kennis en ervaring binnen het vak. De chauffeurs zijn bekend met de omgeving en hebben een brede stratenkennis. Uiteraard zien onze chauffeurs er representatief uit en beschikken zij over de nodige papieren om u veilig van A naar B te vervoeren.

TaxiVIP staat niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor persoonlijke aandacht en warmte. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich volledig op het gemak voelen. De chauffeur zal persoonlijke interesse in u tonen en ervoor zorgen dat u zich helemaal thuis voelt in de taxi in Amsterdam. Vriendelijkheid en hartelijkheid zijn dan ook een garantie.

GENIET VAN ONZE VOORDELEN

TaxiVIP heeft u tal van voordelen te bieden. Bij ons staat de klant centraal en juist omdat onze service om de klanten draait zijn er veel voordelen om van te kunnen profiteren. Zo maken wij onze service aangenaam voor iedereen. Wij zetten graag onze belangrijkste voordelen voor u op een rij.

24 uur per dag bereikbaar

  • Altijd snel, indien nodig binnen vijf minuten
  • Betrouwbaar en vriendelijk
  • Tot wel 50% voordeliger
  • Passend vervoer voor elke rit