De Efteling

Van het Sprookjesbos tot de legendarische Python, de nieuwe attractie de Baron en het Land van Laaf. In de Efteling is voor iedereen iets spannends te beleven. Het park opende in 1952 en bestond destijds uit alleen het Sprookjesbos. Tegenwoordig is het qua oppervlakte en bezoekersaantallen het grootste attractiepark van de Benelux met tientallen attracties. Het park is ingedeeld in verschillende ‘rijken’ elk met een ander thema, zoals Reizenrijk en Marerijk. Veel te ontdekken dus, maar als 1 dag niet genoeg is kun je ook een verblijf boeken, in 1 van de twee Efteling vakantieparken bijvoorbeeld!

De Efteling

Achtbanen

Zoals bijna elk pretpark heeft ook de Efteling diverse achtbanen waar de waaghals zich in kan begeven. Denk aan de Python, een snelle achtbaan, maar ook de achtbaan Vogel Rok is een populaire achtbaan welke volledig is overdekt. Als je van achtbanen houdt mag je ook zeker de nieuwste achtbaan Baron 1898 niet missen!

Sprookjesbos

De Efteling is de Efteling niet zonder het enige echte sprookjesbos. Hier wandel je door een groot bos waarin je kennismaakt met diverse personages zoals de heks, de grote draak, Pinokkio, de wolf en de zeven geitjes en nog veel meer persoonlijkheden. Zeker aan te bevelen voor de kinderen! En bekijk ook eens die lange nek van de enige Langnek, de mascotte van de Efteling!

De lucht in

Even geen behoefte aan drukte en constant moeten lopen? Ga de lucht in met de Pagode! Deze langzaam ronddraaiende luchtattractie laat je uitkijken op heel de Efteling. Zo kom je even tot rust en kan je alvast kijken waar je naar toe wilt gaan.

Speeltuinen

Natuurlijk valt er nog veel meer te spelen dan de attracties voor de kinderen. Bekijk de plattegrond voor alle leuke plekken!

Efteling

Laat je je graag betoveren door de mooiste sprookjes? Hou je van een straaltje magie? Of ben je meer een adrenaline junkie? Dit alles vind je in de Efteling! Dit bijzondere pretpark in Kaatsheuvel staat al jarenlang bekend als hét uitje tijdens weekenden en vakanties. Ze hebben dan ook voor ieder wat wils!

Taxi Nodig ?

Voor vaste prijzen kunt u taxi reserveren.