Chauffeurservice

Heeft u zelf een mooi voertuig, maar bent u niet in de gelegenheid om zelf te rijden? Dan is de chauffeur service van TaxiVIP een uitstekende oplossing voor u.

Uw eigen chauffeur

De luxe van een eigen chauffeur kan in diverse situaties goed van pas komen. Wanneer u met uw eigen auto naar een zakelijke meeting wilt, maar u wilt onderweg ook nog één en ander voorbereiden, dan is het ideaal wanneer uw auto bestuurd wordt door een eigen chauffeur.

Uiteraard zijn er nog veel meer situaties te bedenken waarin een privé chauffeur gewoonweg prettig en praktisch is. Deze chauffeur vindt u bij TaxiVIP. De chauffeur bestuurt uw voertuig, zodat u kunt genieten van goed vervoer in uw eigen auto.

Representatieve chauffeurs

De chauffeurs zijn stuk voor stuk vriendelijk, representatief en gediplomeerd. U mag niet anders dan een optimale service en dienstverlening verwachten van uw privé chauffeur. Onze chauffeur service staat dan ook voor betrouwbaarheid en kwaliteit in een professioneel jasje.

Het is uiteraard mogelijk uw specifieke wensen ter plaatse te bespreken met de chauffeur. Deze zal zich volledig inzetten om de rit naar uw wensen en eisen te laten verlopen.

Aantrekkelijke tarieven

U kunt bij TaxiVIP terecht voor een eenmalige chauffeur service, maar u bent uiteraard ook van harte welkom wanneer u op regelmatige basis of voor langere periode gebruik wilt maken van de chauffeur service.

De chauffeur service is beschikbaar tegen aantrekkelijke, vaste tarieven.

Contactgegevens
Telefoon:   085 06 05 555
Buiteland:  0031 85 06 05 555
Email: info@taxivip.nl