Bob Thuis Breng Service

Heeft u een glaasje op en vreest u voor een alcoholcontrole? Neem geen risico en laat u in uw eigen auto veilig thuisbrengen door een chauffeur van TaxiVIP.

CONTROLES

De politie voert steeds vaker alcoholcontroles uit. Als u wordt aangehouden bij een alcoholcontrole, dan bent u verplicht daaraan mee te werken. De politie neemt bij u een blaastest af. Heeft u teveel gedronken, dan kan de politie een boete opleggen of uw rijbewijs innemen.

CHAUFFEUR

TaxiVIP brengt u met Bob thuis breng service graag veilig naar huis. Gaat u binnenkort naar een restaurant, een borrel of een feest? Bel dan de centrale van TaxiVIP om een chauffeur te bestellen. Binnen dertig minuten wordt de chauffeur op de gewenste beginlocatie afgezet door een collega. De chauffeur brengt u in uw eigen auto met Bob chauffeur service naar uw eindbestemming. Zijn collega haalt hem vervolgens weer op. Reservering is niet nodig, maar heeft wel ons voorkeur.

WACHTTIJD

Wanneer de chauffeur van TaxiVIP zich bij u heeft gemeld kan het natuurlijk voorkomen dat u nog niet geheel klaar bent om te vertrekken. Daarom is een wachttijd van 10 minuten bij de prijs inbegrepen. Indien een chauffeur langer op u moet wachten, of wanneer hij bijv. de auto voor u uit een verder gelegen parkeergarage moet halen is hij genoodzaakt een wachttarief te rekenen.

ANNULEREN OF WIJZIGEN

Het kan altijd voorkomen dat uw bestelde rit onvoorzien niet uitgevoerd hoeft te worden. U kunt tot een uur voor aanvang van de rit uw rit kosteloos annuleren of eventueel van tijdstip wijzigen (mits de planning hier in het laatste geval ruimte voor biedt). Indien u later annuleert (of wanneer u vergeet te annuleren) dan behoudt TaxiVIP het recht voor om tenminste 50% van de oorspronkelijke ritprijs in rekening te brengen.

Je kunt op verschillende manieren een taxi reserveren:

Via het online bestelformulier
Reserveer je rit telefonisch 020 341 85 94
Via een WhatsApp-bericht 06 48403876
Via Mail: info@taxivip.nl
U kunt ook Offerte Aanvragen

Bob Thuis Breng Service

Onze Diensten

  1. Via deze website. Bestel Formulier
  2.  Via de telefoon
  3. Door middel van een WhatsApp-bericht
  4. Via de Email

Wanneer je je taxi bij ons reserveert, krijg je een vaste prijs vooraf. De precieze kosten hangen van een aantal dingen af. Taxi Tarieven

Dat hangt af van de locatie waar je opgehaald wilt worden. Gewoonlijk is er een minimum boekingstijd van 60 minuten. In sommige gebieden is het langer en in andere korter.

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

Onze chauffeurs zijn zorgvuldig geselecteerd. Het zijn professionals. Klantgerichtheid is een van de pijlers van onze sollicitatie procedure.

TaxiVIP specialist in luchthaven vervoer. Niet alleen naar Schiphol of andere nationale luchthavens, maar ook naar het vliegvelden over de grens.

Omdat wij werken met vaste prijzen, is het mogelijk om vooraf af te rekenen via je vertrouwde betaalomgeving zoals iDeal of PayPal. Natuurlijk kun je ook veilig vooraf betalen met je creditcard.

De voordelen van Vaste Prijs

Meterprijs is niet van toepassing
Starttarief komt te vervallen
Er geldt geen tijdstarief meer
Geen toeslag voor aantal personen

Geen bagage limiet en toeslag
Zelf het voertuig voor uw vervoer bepalen
Er geldt geen tijdstarief meer
Geen toeslag voor aantal personen