Belangrijke tips voor vrouwen

Als u het reinigingsproces op natuurlijke wijze wilt uitvoeren en zonder veel tijd te besteden aan het schoonmaken in uw huis, is het handig om onze suggesties te bekijken.

Belangrijke tips voor vrouwen

Aardbeien schoonmaken

Om zand en aarde van uw aardbeien te verwijderen, wikkelt u ze in een natte mousseline doek en schudt u ze meerdere keren krachtig. Je zult zien dat het zand en de aarde op de aardbeien aan de mousseline stof blijven kleven.

De potten schoonmaken

Om je glazen potten schoon te maken, vul je ze met aardappelschillen. Na wachten op een dag als deze, wast u het met warm zeepsop.

Krassen op de koelkast

Als uw koelkast kleine krasjes heeft, kunt u witte nagellak gebruiken om ze te bedekken.

Gehaktballen Kneden

Als je klaagt dat je handen moeilijk schoon te maken zijn na het kneden van de gehaktballen, maak dan je handen nat voordat je met het kneedproces begint.

Theepot Limoen

Als je waterkoker later is gaan koken, betekent dit dat er kalk in is ontstaan. Om deze limoen schoon te maken, doe je azijn in je theepot en kook je deze 15 minuten en maak je hem vervolgens schoon met de methode die je kent.

Kruik Bodem Vuil

Om diepe en smalle containers schoon te maken die moeilijk bereikbaar zijn voor uw hand, zoals een kan, doet u er een handvol zout en azijn in en schudt u deze.

Koperen potten polijsten

Gebruik azijn om je koperen potten te laten glanzen. Bevochtig een doek licht met azijn en schrob je kom grondig.

Tijdens het afwassen

Om je vaat gemakkelijker af te wassen en betere resultaten te krijgen, voeg je een lepel azijn toe aan je afwaswater in plaats van bleekmiddel.

Stalen potten die hun glans hebben verloren

Om uw stalen pannen die hun glans verloren hebben schoon te maken, weekt u een zachte doek in warme azijn en wrijft u deze goed in. Spoel daarna grondig uit. Poets het door af te vegen met een wollen doek.

Polijsten van kristallen

Als je wilt dat je kristallen helder glanzen, week ze dan na het wassen in azijnwater terwijl je ze afspoelt.

Gebruik van zout water bij het wassen

Was je groenten altijd met zout water. Zout water reinigt groenten sneller en effectiever.

De kruik polijsten

Om je kan te laten glanzen, vul je hem voor de helft met versnipperd krantenpapier. Vul de helft met gescheurd krantenpapier, een derde met heet water en schud stevig.

Vergeelde Teflon pannen en potten

Om vergeling van veelgebruikte Teflon-pannen en -potten te voorkomen, voegt u water en een beetje bleekmiddel toe, kookt u ze boven het vuur en spoelt u ze grondig af met warm en daarna koud water.

Bodem Pot Reiniging

Als de bodem van de pan vast komt te zitten tijdens het koken, laat het schoonmaakwerk dan tot de volgende dag over. Om uw kookgerei gemakkelijker schoon te maken, laat u het een nacht in zout water weken.

Olieflessen schoonmaken

Om olieachtige flessen schoon te maken, is het noodzakelijk om ze eerst te wassen. Doe dan sodawater in de gespoelde fles en begin te schudden. Nadat je de fles vijf minuten hebt geschud, voeg je deze keer koffiedik toe. De fles, die een tijdje op deze manier wordt geschud, zal binnenkort volledig vrij zijn van oliën.

Taxi Nodig ?

Voor vaste prijzen kunt u taxi van en naar Gorinchem reserveren.