Slide thumbnailactergrond taxivip
Taxi Naar Edam

Keukenhof Tours

International Tours

Museum Tours
Volendam, Marken & Zaanseschans Tours
Holland Tours
Amsterdam Tours

Holland Tour Service

Make A Reservation

Goedkoop & Vaste Prijs Vooraf

Bij iedere reservering krijg je een Goedkoop Vaste Prijs. Geen verrassingen achteraf.

Wij Hebben

 1421 Chauffeurs
 1194 Wagens.

Online Betalen Mogelijk

U kunt bij ons ook online betalen:
 IDEAL Creditcard &  Paypal.

24 uur 7 dagen

Hier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week een taxi bestellen.

Amsterdam Tour Service

Heeft u vaak een transit in Amsterdam? Heeft u nog nooit de mogelijkheid gehad om Amsterdam te zien? Als u een transittijd van ongeveer 5 uur in Amsterdam heeft, dan kunt u profiteren van deze tour! Tijdens onze privé-tour zullen we u laten zien wat het historische centrum van Amsterdam te bieden heeft in het comfort van een privé-auto/minibus met chauffeur. Deze tour kan geheel worden aangepast aan uw persoonlijke behoeften. Ga met ons mee en en leer het hart van Amsterdam kennen zoals de Amsterdammers het kennen! Aan het einde van de tour zal de chauffeur u bij de vertrekhal van de luchthaven Schiphol afzetten zodat u op tijd bent voor uw volgende vlucht.

VOOR BEDRIJVEN OOK MOGELIJK OM OP REKENING TE RIJDEN.

Tour Tarieven

Tour tarieven Taxi 1 T/M 8 Personen

1 T/M 4 Personen €45,00 Per uur
5 T/M 7 Personen €55,00 Per uur
8 Personen €59,00 Per uur

Limo (VIP)  Tour

1 T/M 4 Personen €55,00 Per uur
5 T/M 7 Personen €65,00 Per uur
8 Personen €69,00 Per uur

Touringcar
luxe minitouringcar voor maximaal 16 passagiers.
45,00 Euro Per Persoon
Touringcar voor maximaal 35+1 passagiers.
38 Euro Per Persoon

VOOR BEDRIJVEN OOK MOGELIJK OM OP REKENING TE RIJDEN.

Bestelprocedure

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in. Het adres met huisnummer, uw naam, telefoonnummer en uw vluchtnummer. Zo zorgen we er altijd voor dat we u op tijd van en naar de juiste plek brengen.

U kunt uw taxi online bestellen, minimaal 10 minuten van tevoren.

Ja. Daarom is het belangrijk dat u het juiste e-mailadres en telefoonnummer invult. Na de reservering krijgt u een bevestiginsmail en sms.

Vul altijd uw vluchtnummer in, zodat wij weten wanneer u bent geland (wij worden op de hoogte gehouden van actuele vluchtinformatie). Wij bellen u 15 minuten na aankomst; controleer daarom uw opgegeven telefoonnummer inclusief landcode.

Tarieven & betalen

Wij rijden niet met metertarieven. De prijs die u ziet op onze site, is de prijs die u betaalt. Er zijn geen extra kosten achteraf. De prijs wordt berekend op basis van de kortste route. Het kan gebeuren dat de chauffeur een andere route volgt, vanwege bijvoorbeeld een file of een ongeluk. Ook dan blijft het vooraf vastgestelde tarief gelden. Wij hebben geen verrassingen!

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende diensten, zoals iDeal, Mastercard, Visa, AMEX en Paypal. Voor ieder wat wils. U kunt natuurlijk ook contant aan de chauffeur betalen.

Nee. U betaalt voor de taxirit. Bent u met meer dan vier personen? Dan kunt u een busje bestellen. Voor een busje betaalt u 10 euro meer. Ongeacht of u reist met een personenauto of busje, u bestelt de taxi voor u of uw gezelschap. De taxi wordt tijdens uw rit niet gedeeld met andere reizigers.

Bagage & speciale wensen

Sedan: Er is ruimte voor 3/4 koffers afhankelijk van de grootte. Denkt u dat de bagage niet in een personenauto past? Bestel dan een busje of neem contact met ons op.

Heeft u afwijkende bagage, zoals een surfboard of golfclubs? Neem dan eerst contact met ons op. Op deze manier kunnen wij rekening houden met het formaat van de auto.

Heeft u huisdieren? Moet er een rolstoel of rollator mee? Neem dan contact met ons op via info@taxivip.nl of 085 06 05 555, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw rit vlekkeloos en comfortabel verloopt.

Een kinderstoel is niet verplicht in de Nederlandse taxi’s. U kunt uw kind op schoot houden of een eigen maxi cosi meenemen.

Bel ons nu om te reserveren

Wilt u gebruik maken van onze uitstekende service, boek dan uw rit naar Rotterdam The Hague Airport via email info@taxivip.nl of telefoonnummer 085 06 05 555.

offerte-aanvraag-klik-hier