AMSTERDAM TOUR SERVICE

Heeft u vaak een transit in Amsterdam? Heeft u nog nooit de mogelijkheid gehad om Amsterdam te zien? Als u een transittijd van ongeveer 5 uur in Amsterdam heeft, dan kunt u profiteren van deze tour! Tijdens onze privé-tour zullen we u laten zien wat het historische centrum van Amsterdam te bieden heeft in het comfort van een privé-auto/minibus met chauffeur. Deze tour kan geheel worden aangepast aan uw persoonlijke behoeften. Ga met ons mee en en leer het hart van Amsterdam kennen zoals de Amsterdammers het kennen! Aan het einde van de tour zal de chauffeur u bij de vertrekhal van de luchthaven Schiphol afzetten zodat u op tijd bent voor uw volgende vlucht.

VOOR BEDRIJVEN OOK MOGELIJK OM OP REKENING TE RIJDEN.

TOUR TARIEVEN

Tour tarieven Taxi 1 T/M 8 Personen
1 T/M 4 Personen €60,00 Per uur
5 T/M 7 Personen €75,00 Per uur
8 Personen €75,00 Per uur

Limo (VIP)  Tour

1 T/M 4 Personen €85,00 Per uur
5 T/M 7 Personen €95,00 Per uur
8 Personen €95,00 Per uur

Touringcar
luxe minitouringcar voor maximaal 16 passagiers.
70,00 Euro Per Persoon
Touringcar voor maximaal 35+1 passagiers.
60 Euro Per Persoon

Amsterdam Tour Service

Voor het reserveren van een limousine, groepsvervoer of pendel services, kunt u gerust contact met ons opnemen via de mail of telefoon.

Offerte Aanvragen
Amsterdam Tour Service

Amsterdam Tour Service

Private Taxi Tours in Amsterdam en Nederland

Ontdek Amsterdam en Nederland in het comfort van een chauffeur tour met uw privé professionele Engels en Nederlandse sprekende chauffeur.
Wij bieden professioneel afgestemd taxi tours in Nederland en België
Wij bieden professionele prive-tours op maat door heel nederland.

Veelgestelde vragen

  1. Via deze website. Bestel Formulier
  2. Via de telefoon
  3. Door middel van een WhatsApp-bericht
  4. Via de Email

Wanneer je je taxi bij ons reserveert, krijg je een vaste prijs vooraf. De precieze kosten hangen van een aantal dingen af.

Dat hangt af van de locatie waar je opgehaald wilt worden. Gewoonlijk is er een minimum boekingstijd van 60 minuten. In sommige gebieden is het langer en in andere korter.

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

Onze chauffeurs zijn zorgvuldig geselecteerd. Het zijn professionals. Klantgerichtheid is een van de pijlers van onze sollicitatie procedure.

TaxiVIP specialist in luchthaven vervoer. Niet alleen naar Schiphol of andere nationale luchthavens, maar ook naar het vliegvelden over de grens.

Omdat wij werken met vaste prijzen, is het mogelijk om vooraf af te rekenen via je vertrouwde betaalomgeving zoals iDeal of PayPal. Natuurlijk kun je ook veilig vooraf betalen met je creditcard.

Neem een kijkje op de pagina met veelgestelde vragen. Wordt jouw vraag daar niet beantwoord, neem dan contact op met TaxiVIP. We helpen je graag op weg!