Amsterdam naar Schiphol snel bereikbaar

Amsterdam naar Schiphol snel bereikbaar

Een goed begin van uw vakantie begint al bij het vertrek van huis naar de luchthaven met TaxiVIP taxi’s. TaxiVIP is gespecialiseerd in het vervoeren van personen naar Schiphol tegen een vaste lage prijs. Wij verzorgen dit vervoer graag voor u. Het is mogelijk om u per luxe taxi of taxibusje te laten vervoeren. TaxiVIP zorgt voor een comfortabele, veilige, vlotte reis met gedetailleerde routeplanning, zodat u zich zorgeloos kunt laten vervoeren. Met TaxiVIP verzekerd u uzelf fat u met een taxi reist in business class stijl, op elk gewenste moment vanaf uw huisadres of (bedrijf)locatie rechtstreeks naar de vertrekhal op Schiphol.

Comfortabel en flexibiliteit spelen een belangrijke rol bij TaxiVIP, want klantvriendelijkheid staat hoog in de vaandel. De chauffeurs van TaxiVIP zijn ervaren professionals die getraind zijn om u eerste klasse service te verlenen. Zij verwelkommen u met koffie of thee als u vanaf Schiphol vertrekt. Prettig aan dit vervoer is dat wij 24 uur gereed staan om u een fijne reis te verzorgen naar uw bestemming.

De medewerkers van TaxiVIP lichten u graag vrijblijvend in over de mogelijkheden. Op onze speciale haal- en brengservice kan 24-uur per dag een beroep worden gedaan