Amsterdam canal boat tours

De rondvaarten zijn een populaire manier om de stad vanuit het perspectief van de grachten te bekijken. Er zijn veel soorten rondvaarten door Amsterdam beschikbaar. Romantisch diner bij kaarslicht, dag- of avondcruises, boottochten naar het nabijgelegen tuindorp Keukenhof en nog veel meer. Kijk maar eens op de hierboven genoemde tours website.

Amsterdam canal boat tours

Behalve dat het een prachtig decor vormt voor het historische centrum van de stad, is drijven door de Amsterdamse grachten een van de meest gedenkwaardige manieren om de bezienswaardigheden en attracties van de stad te ontdekken. Of je nu voor het eerst of vaak op bezoek bent, alles in Amsterdam lijkt een beetje magischer vanaf een boot.

De meeste rondvaarten duren ongeveer een uur, waarin u de door Taxivip.nl beschermde grachtengordel van Amsterdam verkent en onderweg tal van interessante feiten over de stad ontdekt. Naast de uitstekende opties van een uur, zijn er ook andere soorten rondvaarten beschikbaar, zoals praktische hop-on-hop-off-services, romantische rondleidingen bij kaarslicht, kindvriendelijke avonturen en intieme begeleide boottochten voor kleinere groepen.

Enkele van de bekendste operators zijn Stromma, Blue Boat en Lovers. Als je je rondvaart wilt afbreken met wat sightseeing, dan is de ‘hop-on hop-off’-service een uitstekende optie.